campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » 19,8 de metri cubi de material lemnos confiscați de polițiștii din Bistra, de la o societate comercială din comună care nu a putut prezenta documentele de proveniență

19,8 de metri cubi de material lemnos confiscați de polițiștii din Bistra, de la o societate comercială din comună care nu a putut prezenta documentele de proveniență

Publicat în 20.09.2018 la ora 13:15

La data de 19 septembrie 2018, poliţiştii Postul de Poliție Bistra împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Valea Arieșului Câmpeni, au efectuat un control la o societate comercială ce prelucrează material lemnos, cu punct de lucru în comuna Bistra.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă, pentru 19.8 metri cubi de material lemnos.

Cei 19,8 metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi, iar reprezentantul societăţii a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Acţiunile pentru combaterea delictelor silvice vor continua.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 363 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.