campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » 34 de persoane sancţionate contravenţional de polițiști, în urma unei acțiuni pentru menţinerea climatului de siguranţă civică la Târgul de la Câmpeni

34 de persoane sancţionate contravenţional de polițiști, în urma unei acțiuni pentru menţinerea climatului de siguranţă civică la Târgul de la Câmpeni

Publicat în 30.03.2018 la ora 12:57

Ieri, 29 martie 2018, poliţiştii din Câmpeni au organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe oraşului, pentru menţinerea climatului optim de siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi contravenţiilor, cu ocazia târgului de animale şi mărfuri ce a avut loc în oraş.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au legitimat 93 de persoane şi au controlat 87 de autovehicule, iar pentru nereguli constatate au aplicat 34 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 10.440 lei.

Poliţişti au depistat 3 persoane ce conduceau autoturisme fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, iar faţă de acestea, complementar sancţiunii contravenţionale aplicate, a fost dispusă suspendarea permisului de conducere.

Un alt conducător auto a rămas fără permis după ce a fost depistat în timp ce efectua o depășire într-o zonă în care această manevră este interzisă.

La acțiune, alături de poliţiştii din Câmpeni, au participat şi poliţişti ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni, ai Serviciului Rutier dar şi jandarmi.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 538 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.