campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » 45 metri cubi de material lemnos confiscați de polițiști, în urma unui control asupra unui autocamion condus de un bărbat din Bistra la Horea

45 metri cubi de material lemnos confiscați de polițiști, în urma unui control asupra unui autocamion condus de un bărbat din Bistra la Horea

Publicat în 08.07.2019 la ora 13:39

Vineri, 5 iulie 2019, polițiștii Secției numărul 9 poliție rurală Câmpeni, Postul de Poliție Horea, în timp ce efectuau un control pe linia prevenirii privind tăierea și transportul ilegal de material lemnos pe DN 1R, pe raza comunei Horea au oprit pentru control un autocamion, care tracta o remorcă și transporta material lemnos, condus de un bărbat de 28 de ani, din Bistra.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că documentele de însoțire a materialului lemnos nu erau valabile. De asemenea, cantitatea materialului lemnos nu a corespuns cu actele de însoțire.

Față de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale conform legii 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos,  respectiv 45,638 mc, in valoare de 15.750 lei, a fost predată în custodia OS Valea Arieșului.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 639 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.