campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » 60 de familii din satul Borlești sunt blocate din cauza troienelor de zăpadă care depășesc un metru și jumătate

60 de familii din satul Borlești sunt blocate din cauza troienelor de zăpadă care depășesc un metru și jumătate

Publicat în 03.12.2016 la ora 15:03

drum-inzapezit-2016Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, un drum dintre localitățile Certege și Borlești din Munții Apuseni, este blocat Pe circa un kilometru, iar troienele depășesc în unele zone un metru și jumătate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat că 17 pompieri intervin cu două autospeciale.

”Circulația auto este blocată pe circa un kilometru. Oamenii pot circula pe jos. Pe o porțiune de un kilometru a viscolit mai tare zăpada și este blocat drumul. De la Pichetul Câmpeni a mers un ofițer cu 16 subofițeri cu două autospeciale”, a spus Alina Marescu.

Primarul orașului Câmpeni, Călin Andreș, de care aparțin cele două localități, a declarat că oamenii din Borlești nu pot ajunge cu mașini în Câmpeni, din cauza troienelor mari de zăpadă.

”Oamenii din Borlești au rămas blocați și nu pot ajunge cu mașini la Câmpeni. Am trimis, pentru deblocare, șase muncitori de la primărie și patru voluntari. Se intervine cu utilaje”, a spus Călin Andreș.

La ora transmiterii acestei știri, în cele două localități nu mai ningea. 

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 394 ori

60 de familii din satul Borlești sunt blocate din cauza troienelor de zăpadă care depășesc un metru și jumătate
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.