campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » 8 persoane sancționate contravențional de jandarmi la Arieșeni, după ce au făcut scandal pe stradă

8 persoane sancționate contravențional de jandarmi la Arieșeni, după ce au făcut scandal pe stradă

Publicat în 25.04.2013 la ora 12:09

Jandarmii de la Postul Montan Arieşeni au intervenit miercuri, 24 aprilie a.c., pentru aplanarea unui scandal la care participau opt persoane. Trei dintre acestea au primit câte o amendă în valoare de 200 de lei, iar ceilalţi au fost sancţionaţi cu avertisment scris.

Evenimentul s-a petrecut la ora 00.40, într-un local din centrul comunei Arieşeni şi a fost semnalat prin apel la 112. La faţa locului a intervenit de urgenţă un echipaj de jandarmerie montană care a constatat că, pe fondul consumului excesiv de alcool, un grup format din trei muncitori forestieri intrase în conflict cu un grup de cinci localnici.

Jandarmii au acţionat pentru aplanarea scandalului şi prevenirea apariţiei unor violenţe fizice, trecând apoi la verificarea cauzelor care au dus la producerea incidentului. Se pare că totul a pornit de la nemulţumirea muncitorilor forestieri legată de faptul că personalul feminin al localului era mult mai “ atent ” cu localnicii”, a precizat Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Cei opt scandalagii au fost identificaţi şi, în funcţie de vinovăţie, au fost sancţionaţi contravenţional. Doi dintre aceştia domiciliază în comuna Bistra, unul în Baia de Arieş, cinci în Arieşeni şi au vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani. Tuturor li s-a atras atenţia să evite pe viitor astfel de comportament. De asemenea, personalul localului a fost atenţionat cu privire la respectarea prevederilor legale care interzic servirea cu alcool a persoanelor aflate în vădită stare de ebrietate.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 408 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.