campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » 91 metrii cubi de material lemnos fără documente de proveniență confiscați de polițiști la Lupșa

91 metrii cubi de material lemnos fără documente de proveniență confiscați de polițiști la Lupșa

Publicat în 03.03.2016 la ora 11:45

material_lemnos_campeniPoliţiştii au confiscat 91 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control la un punct de lucru al unei persoane autorizate să efectueze activităţi de prelucrare şi comercializare al materialului lemnos, din comuna Lupşa.

La data de 2 martie 2016, poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ Alba, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, jandarmi, lucrători ai Gărzi Forestiere Județene Alba și ai Ocolului Silvic Valea Arieșului, au desfăşurat, pe raza comunei Lupşa, o acţiune ce a vizat combaterea ilegalităţilor silvice.

Astfel, în urma verificării efectuate la punctul de lucru, din localitatea Muşca, al unei persoane fizice autorizate să efectueze activităţi de prelucrare şi comercializare a materialului lemnos, s-a constatat că aceasta deținea cantitatea de 91 de metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă, fără a putea prezenta documente legale de provenienţă.

Faţă de Ş.C.I., a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 19 al. 1 din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 25.000 lei, iar cei 91 de metri cubi de material lemnos, deţinuţi ilegal, au fost confiscaţi.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 189 ori

91 metrii cubi de material lemnos fără documente de proveniență confiscați de polițiști la Lupșa
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.