campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » A fost inaugurat noul sediu al Sucursalei Câmpeni a Casei de Ajutor Reciproc Credit Teiuș

A fost inaugurat noul sediu al Sucursalei Câmpeni a Casei de Ajutor Reciproc Credit Teiuș

Publicat în 25.09.2017 la ora 20:10

După ce a funcționat de-a lungul timpului în mai multe locații de pe raza orașului, sucursala din Câmpeni a Casei de Ajutor Reciproc Credit Teiuș și-a inaugurat un nou sediu, acesta fiind o construcție nouă, modernă, finalizată ,,în timp record” la puțin peste un an de zile de la data începerii lucrărilor și amplasată într-o zonă ultracentrală din „Capitala Țării Moților”, la aproximativ 200 metri de Primăria Câmpeni.

Clădirea a fost construită din resursele financiare proprii ale sucursalei, în același stil arhitectonic cu noul spațiu al C.A.R. Credit Teiuș, acolo unde instituția își are sediul central și sucursala locală, dat în folosință în urmă cu aproximativ 2 ani, la sfârșitul lui august, 2015.

La evenimentul de la Câmpeni desfășurat în urmă cu câteva zile au participat numeroși membrii și salariați ai CAR Credit Teiuș din toate sucursalele, în frunte cu Consiliul Director al instituției format din Mircea Olariu – președinte, Florian Ariton Fenișer – vicepreședinte, Emilia Man – director economic, Cristian Florin Bota – director executiv, Han Rodica – secretar, alături de care s-au regăsit primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș, deputatul Corneliu Olar și alți invitați. Inaugurarea a debutat în sunete de tulnic și cu tăierea panglicii tricolore de către președintele Olariu și doamna Silvia Viorica Gomboș – directorul sucursalei din Câmpeni, iar apoi a continuat cu o slujbă de sfințire a clădirii, oficiată de un sobor de 5 preoți, în frunte cu protopopul de Câmpeni. Ulterior, în fața celor prezenți au făcut urări, au adresat cuvinte de mulțumire, au prezentat o istorie a sucursalei din Câmpeni sau au făcut alte precizări părintele protopop de Câmpeni, președintele Consiliului Director C.A.R. Credit Teiuș, directorul sucursalei din Câmpeni, primarul Andreș, deputatul Olar, iar la final s-au acordat diplome de excelență unor membri marcanți și altor apropiați ai instituției.

Festivitatea s-a încheiat cu un dineu în care s-au ciocnit pahare de șampanie, s-au degustat specialități culinare și tort festiv oferite de Restaurantul Rivaly, cei prezenți transmițând urări de bine sucursalei din Câmpeni, unde lucrează în prezent 3 angajați. Înființată în 1999 ca o cooperativă de credit ce s-a afiliat mai târziu unei alte cooperative de credit din Teiuș, instituția nebancară s-a afiliat în 2006 Casei de Ajutor Reciproc Credit Teiuș, care deține sucursale la nivel județean în Ocna Mureș, Blaj, Sebeș, Cugir, Abrud, Arieșeni, Câmpeni, Teiuș – acolo unde se găsește și sediul central. De-a lungul timpului, sucursala din Câmpeni s-a implicat în acțiuni sociale adresate membrilor săi și familiilor acestora, elevilor din zonă și persoanelor care au avut nevoie de sprijin material, anunțând și pe viitor astfel de proiecte în Munții Apuseni.

Alături de încă alte 21 de case de ajutor reciproc din țara noastră, CAR Credit Teiuș este membră a Federației Caselor de Ajutor Reciproc – FEDCAR – cu sediul în București, asociația română făcând parte din Federația Mondială a Uniunilor de Credit – W.O.C.C.U. Conform conducerii, CAR Credit Teiuș avea la sfârșitul lunii august un fond social de 34.029.349 lei și un număr de 10.054 membri, iar pentru acest an are acordate 1.550 de împrumuturi în valoare totală de 14.779.435 lei. La rându-i, sucursala din Câmpeni are un fond social de 6.328.016 lei și 1.898 membri, iar valoarea celor 239 împrumuturi acordate în acest an se ridică la suma de 2.751.000 lei.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 327 ori

A fost inaugurat noul sediu al Sucursalei Câmpeni a Casei de Ajutor Reciproc Credit Teiuș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.