campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Acțiune de combatere a ilegalităţilor privind fondul forestier naţional şi creşterea siguranţei rutiere, organizată de polițiștii din Câmpeni

Acțiune de combatere a ilegalităţilor privind fondul forestier naţional şi creşterea siguranţei rutiere, organizată de polițiștii din Câmpeni

Publicat în 22.03.2017 la ora 15:36

Ieri, 21 martie 2017, poliţiştii din Câmpeni, împreună cu poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni, au organizat, pe raza localităţilor aflate în competenţă, o acţiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, prevenirea infracțiunilor, combaterea ilegalităţilor privind fondul forestier naţional şi creşterea siguranţei rutiere.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi rutieră, care au verificat 32 de autovehicule şi au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.655 lei, majoritatea pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

În jurul orei 8.20, pe DN 1 R, pe raza comunei Horea, a fost oprită, pentru control, o autoutilitară încărcată cu material lemnos, de esenţă răşinoasă, condusă de un bărbat de 46 de ani, din Timişoara.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei nu avea documente legale de provenienţă şi transport, pentru cei 15.3 metri cubi de material lemnos transportaţi.

În conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar ca şi măsură complementară, materialul lemnos şi autoutilitara cu care era transportat, au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Acest articol a fost citit de 430 ori

Acțiune de combatere a ilegalităţilor privind fondul forestier naţional şi creşterea siguranţei rutiere, organizată de polițiștii din Câmpeni
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.