campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Administratorul unei societăți comericiale din comuna Arieșeni cercetat de polițiștii din Câmpeni pentru furt de energie electrică

Administratorul unei societăți comericiale din comuna Arieșeni cercetat de polițiștii din Câmpeni pentru furt de energie electrică

Publicat în 21.02.2019 la ora 14:00

Ieri, 20 februarie 2018, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni împreună cu reprezentanți au societăţii de distribuție a energiei electrice au organizat o acțiune ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea sustragerilor de energie electrică.

Cu ocazia controalelor efectuate a fost identificat un imobil, situat în comuna Arieşeni, care aparţine unei societăţi comerciale ce oferă servicii turistice şi care era racordat la reţeaua de electricitate cu ajutorul unor circuite artizanale care ocoleau echipamentele de măsurare.

Faţă de administratorul societăţii, un bărbat de 57 de ani, din comuna Arieşeni, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 92 din Legea nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale şi „furt” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Codul Penal.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1278 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.