campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Alte 5 persoane reținute de polițiști pentru 24 de ore în urma scandalului violent care a avut loc acum căteva zile la Câmpeni

Alte 5 persoane reținute de polițiști pentru 24 de ore în urma scandalului violent care a avut loc acum căteva zile la Câmpeni

Publicat în 10.11.2013 la ora 13:42

politie-salciuaIPJ Alba informează că în cursul zilei de ieri, pe baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, pe baza de Ordonanţă de reţinere, faţă de alte 5 persoane participante la eveniment şi cercetate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte pedepsite de art. 180, alin. 2, art. 217, alin. 1 şi art. 321, Cod Penal, respectiv: V.A.N.. de 21 ani, V.A.E.. de 19 ani, V.N. de 43 ani V.M.I. de 19 ani şi V.M.  de 42 ani.

“Cei 5 suspecţi reţinuţi, menţionaţi mai sus, au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba, urmând ca în data de 10.11.2013 să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Referitor la cei 4 învinuiţii, respectiv B.I.N., V.C., C.D.S. şi P.S.G., reţinuţi de poliţişti în data de 08.11.2013,  pe bază de Ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au dispus cercetarea în stare de libertate, luând faţă de aceştia măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză cercetările continuă, urmând ca în funcţie de probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale faţă de toţi participanţi la eveniment”; se arată în comunicatul remis presei de IPJ Alba.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 531 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.