campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Amenzi de aproape 3.200 de lei aplicate de polițiștii din Baia de Arieș, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere pe DN 75

Amenzi de aproape 3.200 de lei aplicate de polițiștii din Baia de Arieș, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere pe DN 75

Publicat în 15.03.2018 la ora 11:46

Ieri, 14 martie 2018, între orele 08.00 – 12.00, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a organizat, pe DN 75, pe tronsonul cuprins între Lupşa şi Baia de Arieş, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. La acţiune, alături de poliţiştii rutieri din Baia de Arieş, au participat şi poliţiştii Serviciului Rutier Alba.

În cele 4 ore de acţiune au fost verificate 74 de autovehicule şi au fost depistaţi 38 de conducători auto ce circulau cu viteză peste limita legală.

În total, au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.170 lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze viteza, în permanenţă, la condiţiile de drum şi trafic.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 541 ori

5.0
01

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.