campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Amenzi de peste 18.200 de lei aplicate de polițiștii din Câmpeni, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive

Amenzi de peste 18.200 de lei aplicate de polițiștii din Câmpeni, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive

Publicat în 13.01.2020 la ora 15:15

Între 10 și  12 ianuarie 2020, polițiștii  din Câmpeni și polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație datorate vitezei excesive.

Astfel, au fost depistați și sancționați 47 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză. Alți 16 șoferi au fost amendați pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

A fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare, iar valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 18.270 lei.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba reamintește conducătorilor auto faptul că viteza excesivă sau neadaptată la condițiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator de accidente în țara noastră și le recomandă să respecte regimul legal de viteză.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 738 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.