campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Amenzi de peste 22.000 de lei de polițiști, la ediția din acest an a Târgului de Fete de pe Muntele Găina

Amenzi de peste 22.000 de lei de polițiști, la ediția din acest an a Târgului de Fete de pe Muntele Găina

Publicat în 24.07.2017 la ora 15:08

IPJ Alba, alături de celelalte forţe cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei naţionale, a contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor publice prilejuite de sărbătoarea tradiţională „Târgul de Fete”, care a avut loc în comuna  Avram Iancu, pe Muntele Găina. Pe parcursul manifestărilor, nu au fost înregistrate fapte cu violenţă, de tulburarea a ordinii şi siguranţei publice şi nici accidente rutiere.

În perioada 21-23 iulie 2017, pe durata manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea tradiţională „Târgul de fete de pe Muntele Găina”, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a asigurat un dispozitiv de ordine publică format din 98 de poliţişti (de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, criminalistic şi investigarea fraudelor), care alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba au acţionat, potrivit competenţelor, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică.

Pe parcursul manifestărilor cultural – artistice, nu au fost înregistrate evenimente negative, nu au fost comise infracţiuni şi nu au fost înregistrate stări conflictuale.

Poliţiştii au constatat încălcări ale normelor legale pentru care au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.885 lei, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind activitatea de comercializare a bunurilor şi au confiscat bunuri în valoare de 2.020 lei (băuturi alcoolice).

Pentru reducerea riscului rutier, a fost asigurată prezenţa activă a polițiștilor de rutieră şi ordine publică, pe principalele artere rutiere ce duc spre comuna Avram Iancu şi Muntele Găina, iar aceasta a avut ca rezultat neînregistrarea de accidente rutiere cu victime.

Acest articol a fost citit de 662 ori

Amenzi de peste 22.000 de lei de polițiști, la ediția din acest an a Târgului de Fete de pe Muntele Găina
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.