campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Societate » Monden » Annabelle Vrabie și Gabriel Jidoveanu aleși Miss și Mister Boboc 2016 la Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni

Annabelle Vrabie și Gabriel Jidoveanu aleși Miss și Mister Boboc 2016 la Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni

Publicat în 24.11.2016 la ora 9:52

balul-bobocilor-campeni-2016Ca la orice început de an școlar, momentul mult așteptat de noii elevi de la Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni este participarea la Balul Bobocilor și al Boboceilor, eveniment desfășurat de această dată la Restaurantul ”Tulnic” din centrul orașului.

În seara balului, cei mai curajoși și mai talentați elevi din clasele a V-a și a IX-a au pășit cu emoție pe ,,Covorul roșu al Hollywood-ului” – tema concursului din acest an, creând o atmosferă destinsă în prezența profesorilor, invitaților și colegilor. Pe scenă, boboceii din clasa a V- a au fost prezentați de către elevii Teodora Catană și Sergiu Pogan, iar ,,starurile” clasei a IX-a de alți colegi din școală – tinerii Miruna Neagu și Tudor Țimonea.

În cadrul celor trei probe în care bobocii și boboceii și-au prezentat talentul de ,,actori”, aceștia au prezentat scenete, au dansat și au cântat, spre încântarea și deliciul publicului prezent. În prezența unui observator din Consiliul Elevilor, juriul format din viitorii absolvenți din clasele a XII-a a declarat la final ,,Miss Bobocel” pe Roxana Culda și ,,Mister Bobocel” pe Ștefan Baicu – ambii elevi în clasa a V-a, iar ceilalți câștigători au fost Annabelle Vrabie – ,,Miss Boboc” și Gabriel Jidoveanu – ,,Mister Boboc” , colegi de școală mai mari, din clasa a IX-a.

Pentru buna organizare și desfășurare a acestui eveniment, cadrele didactice implicate în organizarea acestui proiect au fost consilierul educativ Cristina Mucea, profesorii Sanda Bold, Gelu Muntea, Gică Mardare, Oana Joldeș, Anca Potinteu, care au beneficiat de toată susținerea și sprijinul noii conduceri a colegiului: directorul Natalia Narița și directorul adjunct Emilian Petrea.

Ovidiu CULDA  

Facebook 

Acest articol a fost citit de 197 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.