campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Antinia Simion este câştigătoarea marelui premiu al concursului de muzică uşoară din cadrul Zilelor Orașului Câmpeni

Antinia Simion este câştigătoarea marelui premiu al concursului de muzică uşoară din cadrul Zilelor Orașului Câmpeni

Publicat în 20.07.2013 la ora 10:23

Zilele-Orasului-Campeni-Antinia-SimionCea de-a doua seară a Zilelor Oraşului Câmpeni a debutat cu un concurs de interpretare de muzică uşoară pentru copii, organizat ca şi în ediţiile anterioare cu scopul descoperirii tinerelor talente. La această ediţie s-au înscris 5 concurenţi din judeţul nostru, cu vârste cuprinse între 11 şi 18 ani, fiecare interpretând la alegere câte două piese din muzica românească şi internaţională.

 Până la aflarea rezultatelor, organizatorii au pregătit şi alte reprezentaţii pe scenă mărind emoţiile concurenţilor şi ale spectatorilor. Acestea au cuprins un program al majoretelor de la Grupul Şcolar H.C.C. Abrud, o demonstraţie de karate susţinută de Clubul Sportiv Gemina – filialele din Munţii Apuseni şi o prezentare de carte a lui Teofil Haneş, poet din Poiana Vadului care şi la această ediţie a sărbătorii a lansat un volum de poezie. A mai cântat MC Jamaica din Câmpeni, iar Izabela Sicoe şi Codruţa Tomuş, câştigătoarele ultimelor două ediţii ale acestui concurs de interpretare, au susţinut de asemenea recitaluri pentru spectatorii prezenţi.

Concursul s-a încheiat cu premierea tuturor concurenţilor, iar Marele Premiu a fost înmânat Antiniei Simion, o tânără de doar 15 ani din Alba Iulia, una dintre cele mai talentate tinere din judeţ, câştigătoare a numeroase concursuri de interpretare din ţara noastră.

Încet-încet, piaţa din centrul oraşului s-a umplut pe înserate, participanţii din toată zona fiind atraşi de spectacolele de pe scenă, locurile de distracţie pentru copii şi mâncărurile îmbietoare de la tarabe. Una dintre bunătăţile nai deosebite a fost un purcel de lapte, rumenit şi pregătit deasupra jarului cu multă răbdare de un comerciant local pentru cei pofticioşi.

Alt moment mult aşteptat din programul serii a fost recitalul de muzică populară susţinut de Florica Bradu, apreciata cântăreaţă de muzică populară din Bihor, care a primit îndelungi aplauze de la mulţimea de spectatori dornici să o urmărească. Ea a fost urmată de concertul de muzică etno a formaţiei Autentic, seara încheindu-se cu o discotecă în aer liber care a ţinut până după miezul nopţii.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 515 ori

Antinia Simion este câştigătoarea marelui premiu al concursului de muzică uşoară din cadrul Zilelor Orașului Câmpeni
Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.