campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Apel umanitar al primarului Călin Andreș pentru ajutorarea financiară a unei familii cu patru copii minori, din Câmpeni

Apel umanitar al primarului Călin Andreș pentru ajutorarea financiară a unei familii cu patru copii minori, din Câmpeni

Publicat în 10.07.2018 la ora 18:08

La sfârșitul lunii trecute, Călin Andres, primarul oraşului Câmpeni, a lansat un apel umanitar pentru a ajuta o familie cu patru copii minori, greu încercată de decesul tatălui. În urma acțiunii lansate de edil s-au strâns doar 1.658 de lei.

Dezamăgit de suma mică strânsă în urma apelului său, primarul a revenit cu o postare pe facebook, în care își exprimă decepția în legătura cu indiferența oamenilor față de suferința semenilor.

„Mulțumesc tuturor „oamenilor de bine” pentru gestul caritabil – umanitar de care au dat dovadă. S-au adunat 1.658 lei în contul deschis la Raiffeisen BANK Câmpeni, pentru 4 copii orfani cu diferite probleme sociale și medicale din orașul Câmpeni.

Oare dacă eram oricare dintre noi în locul acestor copii, cât ne-am fi bucurat fiecare, dacă am fi avut cu un bănuț mai mult în această situație prin care trec ei. INCREDIBIL cât putem fi de indiferenți față de semenii noștri aflați la ananghie”, a scris Ioan Călin Andres.

Apelul a fost lansat pentru a ajuta familia Boncuț din orașul Câmpeni – Fața Abrudului, greu încercată de decesul tatălui, Boncuț Constantin Visalom, deces de pe urma căruia au rămas orfani 4 copii minori, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, având mari nevoi financiare și materiale.

Eventualele donații bănești au putut fi depuse în contul deschis pe numele Lazăr Boncuţ, la banca RAIFFEISEN BANK – Agenția Câmpeni: CONT LEI RO02 RZBR 0000 0600 2027 8692.

Acest articol a fost citit de 277 ori

Apel umanitar al primarului Călin Andreș pentru ajutorarea financiară a unei familii cu patru copii minori, din Câmpeni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.