campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » APEL UMANITAR pentru ajutorarea familiei din Dănduț rămasă fără casă în urma incendiului de sâmbătă

APEL UMANITAR pentru ajutorarea familiei din Dănduț rămasă fără casă în urma incendiului de sâmbătă

Publicat în 08.04.2019 la ora 23:03

Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook, primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș, a lansat un apel umanitar de ajutorare a unei familii de vârstnici din Dănduț, Câmpeni, a căror casă a ars în urma unui incendiu.

Edilul orașului a vizitat locul tragicului eveniment împreună cu funcționari din primărie și au dat o mână de ajutor. Totodată, acesta a precizat că Primăria Câmpeni va participa cu o sumă de bani substanțială pe care o va acorda celor doi.

“Azi am fost la locul tragicului incident împreună cu o parte dintre funcționarii publici din primăria Câmpeni pentru a da o mână de ajutor celor doi oameni. Dl.Balea a fost transportat la spitalul din Câmpeni cu mașina primăriei și salvarea SMURD din Câmpeni.

Dl.Balea este o persoană cu handicap căruia i-au fost amputate ambele picioare, a fost salvat din incendiu de Alin Bold, un vecin al familiei Balea. În zilele următoare voi publica pe pagina mea de facebook un nr.de cont unde cei care doresc îi pot ajuta.

Acești bani vor fi folosiți pt.construirea unei case noi pentru cele două persoane vârstnice sau pt.cumpărarea unei locuințe în apropirea fostei lor case. Primăria Câmpeni va participa cu o sumă de bani substanțială pe care o va acorda celor doi”, a scris edilul pe facebook.

Acest articol a fost citit de 847 ori

APEL UMANITAR pentru ajutorarea familiei din Dănduț rămasă fără casă în urma incendiului de sâmbătă
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.