campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Apel Umanitar pentru ajutorarea unei familii din Câmpeni care și-a pierdut casa în urma unui incendiu petrecut joi, 11 aprilie 2019

Apel Umanitar pentru ajutorarea unei familii din Câmpeni care și-a pierdut casa în urma unui incendiu petrecut joi, 11 aprilie 2019

Publicat în 14.04.2019 la ora 13:28

O tânără din orașul Câmpeni, martoră la tragedia prin care trece familia, a publicat, pe o rețea de socializare, un mesaj emoționant și un apel umanitar de ajutorare a acesteia:

“Nu pot să dorm ! Poate de la zgomotul pe care încă îl fac pompierii, la câteva case distanță de locuința mea, încercând, de câteva ore, să stingă un incendiu. Sau poate de la zgomotul durerii din sufletul meu vazând vecinii leșinați de durere.

S-au adunat mulți oameni care vroiau să ajute dar nu puteau decât să se uite neputincioși la flăcările mistuitoare… Și dacă nu am reușit să stingem acest foc la timp, haideți să reușim altfel, să îl stingem cu izvorul bunătății sufletelor noastre, ajutându-i pe semenii noștri ”.

Persoanele care doresc să ajute familia greu încercată pot face donații în contul IBAN Lei RO82RZBR0000060019860831, titular Mirela Bota sau pot suna la numărul de telefon 0744181805.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 713 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.