campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Astăzi, 2 iulie 2017, începând cu ora 16.00, are loc evenimentul „Acasă la Bistra”, pe baza sportivă a localității

Astăzi, 2 iulie 2017, începând cu ora 16.00, are loc evenimentul „Acasă la Bistra”, pe baza sportivă a localității

Publicat în 02.07.2017 la ora 12:52

În această după-amiază, începând cu ora 16.00, Primăria și Consiliul Local din comuna Bistra organizează o nouă serbare a localității, denumită sugestiv „Acasă la Bistra”.

Evenimentul se va desfășura pe baza sportivă a comunei și va fi susținut de artiștii locali Ionică Selagea, Alexandra Creț, Alin Bocșa, Ioana Ciorea, Călin Muntea, Codruța Tomuș, Corul Mixt Bistra – dirijor Gelu Muntea, Ansamblul „Arieșul Cîmpeni” condus de profesorul Gheorghe Bădău și Grupul Instrumental ,,Dor” coordonat de Alin Joldeș. Totodată, evenimentul are ca invitați artiști de muzică populară din alte zone ale țării – Nineta Popa, Ciprian Picovici, Daniela Ștefan, Leontina Fărcaș și „Muguri de Tezaur” – și se va încheia noaptea cu foc de artificii și discotecă în aer liber.

Serbarea localității este prefațată de meciurile de fotbal  ale copiilor și seniorilor bistreni care vor juca de la ora 13.00 cu cei din Ciuruleasa, aceste partide făcând parte din prima etapă a celei a VIII-a ediții a Campionatului Munților Apuseni pe teren redus.

Ovidiu CULDA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 418 ori

Astăzi, 2 iulie 2017, începând cu ora 16.00, are loc evenimentul „Acasă la Bistra”, pe baza sportivă a localității
3.3 (66.67%) 3 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.