campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Administrație » Autocamion multifuncţional de deszăpezire nou, achiziţionat de Primăria Cîmpeni

Autocamion multifuncţional de deszăpezire nou, achiziţionat de Primăria Cîmpeni

Publicat în 28.12.2017 la ora 22:27

Orașul Câmpeni are de câteva zile o mașină multifuncțională nouă, destinată în principal deszăpezirii localității, care a putut fi văzută zilele trecute de către pietonii ce treceau prin centru, fiind amplasată chiar în fața primăriei orașului.

Aceasta este un autocamion 6×6 MAN TGS 33420 echipat cu utilajele necesare pentru deszăpezire, care a sosit sâmbătă, cu o zi înainte de ajunul Crăciunului, fiind recepționat de către primarul Ioan Călin Andreș. Primarul a menționat că autocamionul este achiziționat cu bani din bugetul local, printr-un contract de leasing pe 5 ani cu o valoare totală de aproximativ 160.000 de euro, la care se adaugă TVA, fiind „un dar substanțial de Crăciun pentru orașul Câmpeni”.

Chiar după sosire, autocamionul a fost prezentat primarului și celor câțiva angajați din cadrul primăriei de cei care l-au adus de la București, acolo unde a fost echipat cu diferite utilaje – lamă, sărăriță, compartiment materiale și altele – de către o firmă specializată. Un angajat al reprezentanței Man din Sibiu, de unde a fost achiziționată mașina, a menționat că acest camion de ultimă generație cu 420 de cai putere poate avea o masă totală maxim autorizată de 33 de tone, având tracțiune 6×6, pe toate axele.

După prezentare a fost făcută o demonstrație a folosirii echipamentelor, iar apoi autocamionul a pornit în teste pe câteva drumuri de pe raza localității, dar deocamdată nu a putut fi folosit pentru principalul scop cu care a fost achiziționat deoarece în localitate nu există suficientă zăpadă, Crăciunul din acest an nefiind unul alb în orașul Câmpeni.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 479 ori

Autocamion multifuncţional de deszăpezire nou, achiziţionat de Primăria Cîmpeni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.