Rămâi conectat

Știri din zonă

Bărbat de 44 de ani din Vidra reținut de polițiștii din Câmpeni, în urma unei tentative de viol

Publicat

în

În după amiaza zilei de 24 august 2018, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Vidra, cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de viol.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce se întorcea acasă de la strânsul fânului, femeia, în vârstă de 48 de ani, ar fi acostată de către un bărbat de 44 de ani, din comuna Vidra, care ar fi încercat, prin violenţă, să întreţină cu ea raporturi sexuale.

Poliţiştii au luat, faţă de bărbat, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de 25 august l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată care a emis, pe numele său, mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de viol.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Minor din Vadul Moților cercetat de polițiștii din Câmperni, după ce a fost depistat conducând fără permis o motocicletă neînmatriculată, pe DC 139

Publicat

în

Joi, 18 aprilie 2024, în jurul orei 20.40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Câmpeni au identificat un tânăr de 16 ani, din comuna Vadu Moților, în timp ce conducea o motocicletă, pe DC 139 din localitate, fără a avea plăcuțele de înmatriculare montate pe aceasta.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că motocicleta nu era înmatriculată în circulație, iar conducătorul acesteia nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea, pe drumurile publice, a unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 53 de ani din Bistra cercetat de polițiști, după ce a accidentat o femeie care traversa regulamentar o stradă din Abrud

Publicat

în

Miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 15.45, un bărbat de 53 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Abrud, a surprins și accidentat o femeie de 63 de ani, din Municipiul Cluj Napoca, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital, fără a rămâne internată.

Atât conducătorul auto cât și victima accidentului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele situații.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Peste 200 de mii de euro vor fi investiți în corpuri de iluminat cu tehnologie LED și sistem de telegestiune, la Bistra

Publicat

în

Încă un contract pentru creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în comuna Bistra (etapa II) a fost semnat de către primarul Traian Gligor.

Valoarea totală a investiției este de 10.14628, 98 lei cu TVA, din care finanțarea nerambursabilă este de 994739,33 lei, câștigată prin Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, derulat prin Administrația Fondului pentru Mediu.

Peste 200 de corpuri vechi de iluminat stradal din anumite zone vor fi demontate și înlocuite cu corpuri noi de iluminat, performante, cu tehnologie LED. Cele 209 corpuri noi de iluminat public moderne și performante vor fi controlate de la distanță prin platforme de management și telegestiune.

„Acest program a fost o oportunitate pentru administrația locală de a moderniza iluminatul public din comună și de a reduce costurile cu energia electrică. Acest lucru asigură implicit și un nivel de trai mai bun comunității noastre. Dorim să facem acest lucru în toate satele comunei noastre. Vom accesa în continuare orice fonduri care ne permit să investim în calitatea serviciilor pentru cetățeni”, afirmă Traian Gligor, primarul comunei Bistra.

Corpurile de iluminat stradal noi vor fi montate în zonele/străzile: Valea Bistrișorii, Novăcești, Rude, Nămaș, Trișorești, Crețești, Gănești, Lunca Merilor, Gârde, Hudricești, Lunca Largă, Gruieț, Solidarității, Ghiocelului, Iuliu Coroiu, Șoferilor, Calea Turzii, Calea Turzii secundară.

Modernizarea sistemului de iluminat public duce la îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin utilizarea unor corpuri de iluminat cu LED care să determine o eficiență energetică ridicată și poluare luminoasă minimă.

„Clasicul iluminat stradal, mare consumator de energie din comuna Bistra, va fi înlocuit pas cu pas cu unul modern, mai economic și mai eficient. Pe lângă faptul că se vor face economii serioase la bugetul local (costurile de întreținere sunt mici, iar durata de viață a LED-urilor este ridicată), se va crea și un mediu de siguranță pentru cetățeni, care se vor putea bucura de confortul pe care îl oferă iluminatul public modern”, mai spune Traian Gligor, primarul comunei Bistra.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni