campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Bărbat de 45 de ani aflat în șoc hipotermic stabilizat de medicii de la Spitalului Orășenesc Câmpeni

Bărbat de 45 de ani aflat în șoc hipotermic stabilizat de medicii de la Spitalului Orășenesc Câmpeni

Publicat în 09.01.2017 la ora 15:31

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, găsit ieri la prânz în șoc hipotermic, cu temperatura corpului de 34 de grade Celsius și având glicemia scăzută, a fost stabilizat de medicii Spitalului Orășenesc Câmpeni.

Managerul Serviciului de Ambulanță al Județului Alba, Marius Șuluțiu, a declarat luni că bărbatul a fost găsit căzut în curtea unei mătuși, în stare de șoc hipotermic, după ce a petrecut mai multe ore în frig.

”Bărbatul a rămas la Spitalul Orășenesc Câmpeni, până a fost pus pe picioare, iar apoi a plecat. Un echipaj de de la stația Baia de Arieș a intervenit prompt, când a fost solicitat, iar bărbatul a fost transportat de urgență”, a declarat Marius Șuluțiu.

Cazul a fost semnalat la numărul 112.

Marius Șuluțiu a adăugat că acesta a fost singurul caz de hipotermie raportat Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Alba în această iarnă. Județul Alba se află, luni și marți, sub cod portocaliu de vreme geroasă. Potrivit meteorologilor, minimele vor fi cuprinse între -29 și -15 grade Celsius.

Acest articol a fost citit de 377 ori

Bărbat de 45 de ani aflat în șoc hipotermic stabilizat de medicii de la Spitalului Orășenesc Câmpeni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *