campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Bărbat de 64 de ani din Bistra reținut de polițiști sub acuzația de furt din locuință și distrugere

Bărbat de 64 de ani din Bistra reținut de polițiști sub acuzația de furt din locuință și distrugere

Publicat în 30.03.2017 la ora 15:19

Poliţiştii din Bistra au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din comună care a fost identificat ca persoană bănuită de comiterea unor infracțiuni de furt din  locuinţă şi de distrugere prin incendiere.

La data de 29.03.2017, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra l-au identificat şi reţinut pe C.N., de 64 de ani, din comuna Bistra care este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă şi de provocarea unui incendiu de vegetaţie în urma căruia a fost distrusă o locuinţă de vară şi elemente componente de la reţeaua de energie electrică.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, la începutul lunii martie a.c., a pătruns, prin efracţie, într-o casă de vacanţă de pe raza localităţii Rontu şi a sustras mai multe bunuri de uz casnic a căror valoare a fost estimată de păgubit la 1.000 de lei.

În data de 24.3.2017, a provocat un incendiu de vegetaţie uscată, pe raza localităţii Vârşii Mari, care s-a extins la o cabană din lemn şi la un stâlp de susţinere a liniei de joasă tensiune, a reţelei de energie electrică.

În cursul zilei de azi, 30 martie, C.N. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Acest articol a fost citit de 557 ori

Bărbat de 64 de ani din Bistra reținut de polițiști sub acuzația de furt din locuință și distrugere
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.