campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Bărbat din Bistra cercetat penal după ce a tăiat fără drept 14 arbori de pe un teren comuna Lupşa

Bărbat din Bistra cercetat penal după ce a tăiat fără drept 14 arbori de pe un teren comuna Lupşa

Publicat în 31.05.2017 la ora 13:39

Poliţiştii din Lupşa l-au identificat pe un bărbat din comuna Bistra, ca persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de tăiere ilegală de arbori. Cu ocazia verificărilor făcute în teren, au fost identificaţi 18 metri cubi de material lemnos, tăiat ilegal.

La data de 30.05.2017, poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa l-au identificat pe P.I., de 45 de ani, din comuna Bistra, ca persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de tăiere ilegală de arbori.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în data de 22 mai a.c., a tăiat, fără drept, 14 arbori de esenţă răşinoasă, din locul numit „Rotundul”, situat pe raza comunei Lupşa.

Cu ocazia verificărilor efectuate în teren, poliţiştii au identificat arborii tăiaţi, cu un volum de 18,4 metri cubi, urmând ca aceştia să fie predaţi în custodia Ocolului Silvic Valea Arieșului Câmpeni.

În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni, în urma unor controale în teren, pe raza comunei Horea, au identificat 19 metri cubi de material lemnos, abandonat în locul numit „Pîrâul Porjeștilor”.

Materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Valea Arieșului Câmpeni.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 277 ori

Bărbat din Bistra cercetat penal după ce a tăiat fără drept 14 arbori de pe un teren comuna Lupşa
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.