campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Bărbat din Câmpeni amendat cu 3.000 de lei de polițiștii hunedoreni, după ce a fost prins în timp ce transporta ilegal aproape 5 metri cubi de cherestea

Bărbat din Câmpeni amendat cu 3.000 de lei de polițiștii hunedoreni, după ce a fost prins în timp ce transporta ilegal aproape 5 metri cubi de cherestea

Publicat în 10.10.2018 la ora 16:41

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Crișcior au efectuat mai multe acțiuni de verificare a modului de gestionare și transport al materialului lemnos, raza comunei Crișcior şi a localităţilor învecinate.

În urma unui astfel de control, poliţiştii au depistat în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 66 de ani, din orașul Câmpeni, care circula pe D.N. 74, din direcția Abrud-Brad și care transporta de 5,97 m.c. cherestea și frize, de esență molid, fără aviz de transport al materialului lemnos.

Întreaga cantitate de material lemnos (în valoare de peste 4000 de lei, fără T.V.A.) a fost confiscată și depozitată în custodia Ocolului Silvic Baia de Criș, iar conducătorul auto a fost sancționat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei.

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de 395 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.