campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Bătălie liberalo-liberală pentru fotoliul de primar, candidata ALDE la Primăria Câmpeni, Maria Oprea, renunţă la confortul propriu pentru a fi alături de comunitate, a o ajuta!

Bătălie liberalo-liberală pentru fotoliul de primar, candidata ALDE la Primăria Câmpeni, Maria Oprea, renunţă la confortul propriu pentru a fi alături de comunitate, a o ajuta!

Publicat în 12.04.2016 la ora 10:00

În cadrul unei conferințe de presă la care a luat parte copreşedintele alianţei – av. Ovidiu Jidveian, prim-vicepreşedintele Daniel Nariţa şi Ioan Uţiu, ALDE Alba şi-a prezentat candidatul la Primăria oraşului Câmpeni – Maria Oprea.

maria opreaEa a declarat că este administratorul unor firme, iar alături de familia sa a creat, în cei 23 de ani de când derulează investiţii, 300 de locuri de muncă. „Experienţa dobândită îmi conferă libertatea, din punct de vedere financiar, să dezvolt un proiect pentru comunitatea din oraşului Câmpeni. Nu candidez la primărie pentru a avea un loc de muncă sau pentru a ocupa fotoliul de primar. Candidez pentru că, la Câmpeni, sunt multe de făcut pentru comunitatea de aici. Salariul meu îl voi dona – voi ajuta copiii care au nevoie de sprijin pentru a-şi face un drum în viaţă, voi fi alături de persoane în vârstă sau voi ajuta financiar familii nevoiaşe din zona noastră. Eu sunt de părere că primarul unei localităţi trebuie să fie în mijlocul oamenilor de rând, al celor pe care îi reprezintă. De-a lungul timpului, m-am implicat în comunitate ori de câte ori vocea cetăţenilor a trebuit să fie auzită, am fost alături de ei când şi-au strigat nemulţumirile”, a spus candidata ALDE la Primăria oraşului Câmpeni, Maria Oprea. Ea a adăugat că, în calitate de edil, va sprijini investiţiile private, va ajuta tinerii care vor să devină investitori şi să creeze locuri de muncă. „Vreau să duc în administraţia publică locală din Câmpeni vocea cetăţeanului, de care trebuie să se ţină seama în luarea deciziilor care privesc viaţa lui de fiecare zi. Îmi doresc ca aşa cum noi, femeile, ne aranjăm casele, cu bun gust şi delicateţe, să reuşim să creem o astfel de imagine oraşului Câmpeni, să se simtă mâna unui om cu drag de locurile natale, pe care le poartă în suflet oriunde se află. Eu spun că e o diferenţă între a fi în slujba oamenilor şi a deţine funcţii publice! Nu îmi doresc să ocup fotoliul de primar pentru a-mi îmbunătăţi situaţia financiară, ci pentru că simt că se poate face mai mult pentru oamenii din Câmpeni, simt că pot să-i ajut! Pentru mine nu e în niciun caz o pierdere să devin primar al oraşului Câmpeni, e un câştig! Astfel, pot să fac ceea ce oamenii de aici îşi doresc! După părerea mea, cine a fost peste 10 ani în administraţia publică nu poate să facă, peste noapte, tot ce n-a realizat până acum. Acesta a fost un motiv important care m-a determinat să fac acest pas, să intru în luptă!”, a spus Maria Oprea.

• În ALDE se regăsesc adevăraţii liberali

Referindu-se la plecarea sa din PNL la ALDE, Maria Oprea a declarat că de mult timp nu s-a mai regăsit în echipa PNL: „La Câmpeni au venit în PNL oameni care ne-au agresat verbal, iar eu nu pot să privesc miile de oameni cărora le-am vorbit de multe ori şi să rămân într-o echipă în care nu mă regăsesc! Potrivit unui recent sondaj de opinie, sunt cotată cu o încredere mai mare din partea cetăţenilor decât candidatul liberal Cristian Paşca! În aceste zile îmi formez o echipă de tineri care să mă sprijine în campanie, să ne ajutăm reciproc pentru a reuşi să demonstrăm că oraşul Câmpeni poate fi administrat mai bine, aşa cum îşi doresc oamenii de aici! Intru în cursa electorală pentru că îmi doresc ca oraşul Câmpeni, o frumoasă aşezare de munte, să arate la fel ca şi cele din Elveţia sau Austria! Oamenii asta îşi doresc, să aibă o viaţă mai bună! Am ales ALDE pentru că aici se regăsesc adevăraţii liberali!”. Purtând o minunată ie tradiţională, Maria Oprea a declarat că îşi doreşte ca locuitorii oraşului să îşi vadă copiii crescând acasă, tinerii să nu mai fie nevoiţi să plece spre alte zone din ţară sau din străinătate pentru a-şi face un rost în viaţă. „Trebuie ca statul să sprijine tinerii, să susţină dezvoltarea, crearea de locuri de muncă, să le creeze facilităţi tinerilor care vor să devină investitori”, a precizat Maria Oprea.

• Oraşul are nevoie de mâna unei femei gospodare

Potrivit lui Ioan Uţiu, „Maria Oprea a demonstrat verticalitate, de-a lungul timpului. A fost alături de societatea civilă din Câmpeni, din întreaga zonă, protestând împotriva proiectului minier de la Roşia Montană. Ea îşi doreşte dezvoltarea turismului în Apuseni, în timp ce candidatul liberal Cris­tian Paşca vrea cianuri şi moarte! Tot ce a făcut a făcut prin sine însăşi, urmând deviza liberală!”. La rândul său, Ovidiu Jidveian a remarcat că „există oameni care sunt dispuşi să renunţe la confortul propriu pentru a ajuta comunitatea. Aşadar, în iunie, oraşul Câmpeni o să renască prin mâna unei femei gospodare, care îşi donează indemnizaţia persoanelor nevoiaşe!”.

A. D. T.

Acest articol a fost citit de 1581 ori

Bătălie liberalo-liberală pentru fotoliul de primar, candidata ALDE la Primăria Câmpeni, Maria Oprea, renunţă la confortul propriu pentru a fi alături de comunitate, a o ajuta!
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.