campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Brazi de Crăciun tăiați ilegal, confiscați de polițiștii din Apuseni

Brazi de Crăciun tăiați ilegal, confiscați de polițiștii din Apuseni

Publicat în 23.11.2015 la ora 11:08

brazi-confiscatiPolițiștii din Munții Apuseni au depistat un transport ilegal de 55 de brazi de Crăciun, în urma unui control în trafic. Până în prezent, polițiștii din Alba au confiscat peste 140 de brazi tăiați ilegal. Acțiunile de control vor continua.

Activitățile de combatere a tăierilor și transportului ilegal de pomi de Crăciun au continuat și la sfârșitul săptămânii trecute.

În după amiaza zilei de sâmbătă, 21 noiembrie, polițiștii din Vidra și Sohodol, în timp ce executau o acțiune comună de control în traficul rutier, au depistat o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani, din comuna Vadu Moților, încărcată cu 55 de pomi de Crăciun, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Pomii de Crăciun au fost confiscați și predați reprezentanților Ocolului Silvic Valea Arieșului, pentru valorificare, iar șoferul autoutilitarei a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 102 ori

Brazi de Crăciun tăiați ilegal, confiscați de polițiștii din Apuseni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.