campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Administrație » Călin Andreș: „Prețurile la terenuri, case și apartamente în Câmpeni rivalizează cu cele din Alba Iulia sau Cluj Napoca”

Călin Andreș: „Prețurile la terenuri, case și apartamente în Câmpeni rivalizează cu cele din Alba Iulia sau Cluj Napoca”

Publicat în 05.10.2018 la ora 15:18

Primarul orașului Câmpeni, Călin Andreș, a declarat că piața imobiliară din Capitala Munților Apuseni a ajuns să rivalizeze cu cea din Alba Iulia sau Cluj Napoca, declarând că un metru pătrat de teren, în cea mai importantă zonă, s-a vândut și cu 100 de euro.

„Piața imobiliară din Câmpeni, un paradox, prețurile la terenuri, imobile, clădiri, case și apartamente, sunt unele care rivalizează cu cele din Alba Iulia sau Cluj. Vă dau un exemplu, un mp de teren în intravilan, zona A a orașului s-a vândut și cu 100 de euro”, a spus, vineri, Călin Andreș, la Prefectura Alba, întrebat de piața imobiliară din oraș.

Economic, zona Munților Apuseni, respectiv orașul Câmpeni, se mișcă bine, a mai spus primarul. El a adăugat că actualii investitori sunt interesați să-și dezvolte afacerile, dar există și alții care vizează investiții.

Potrivit primarului, există și forță de muncă, dar investitorii sunt atrași de faptul că impozitele și taxele sunt la jumătate, din 1997, printr-o hotărâre a Guvernului.

De asemenea, primarul a adăugat că investitorii vizează deschiderea unei făbricuțe de lapte și a alteia de ciocolată.

Acest articol a fost citit de 3180 ori

Călin Andreș: „Prețurile la terenuri, case și apartamente în Câmpeni rivalizează cu cele din Alba Iulia sau Cluj Napoca”
3 (60%) 3 vote[s]

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.