Rămâi conectat

Politică

Călin Matieș, senator PSD: „Un producător de încălțăminte ar putea crea 200 de locuri de muncă, la Câmpeni”

Publicat

în

Cetățenii din Câmpeni s-ar putea beneficia, în curând, de o nouă investiție din partea unei companii producătoare de încălțăminte, care ar putea duce la crearea a peste 200 de noi locuri de muncă.

„Sunt trup și suflet nu doar pentru eroii Munților Apuseni, ci și pentru oamenii din această zonă a județului nostru! În ultimele săptămâni am căutat soluții pentru una dintre cele mai stringente probleme ale lor – lipsa locurilor de muncă.

La Câmpeni ar putea fi create pana la 200 de noi locuri de muncă. După discuțiile purtate la Alba Iulia, astăzi am avut o întâlnire de lucru, în Capitala Țării Moților, cu domnul Alcide Giacometti directorul companiei producătoare de încălțăminte Rekord.

Au mai participat colegii noștri din PSD: deputat Radu Tuhut ,consilier județean Marcela Dărămuș, președinte interimar Câmpeni Călin Bodea, consilieri senatoriali Angela Muntean și Iulian Bunea, consilieri locali Câmpeni – Costache Ștefan, Mihon Nicolae, Augustin Raiu, Șenilă Dan și Grigorescu Câra Gabriel.

Sper din suflet că proiectul nostru se va concretiza. Voi rămâne alături de moții noștri bravi și gospodari!”, a fost mesajul transmis de senatorul PSD Călin Matieș.

Unitatea de producţie a Rekord din Alba Iulia realizează încălţăminte pentru Salomon, Garmont, Mammut, Dolomite sau Viking, conform celor mai recente date ale Ziarului Financiar.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Politică

„Baronul” bihorean Ilie Bolojan, contestat pe propria „moșie”

Publicat

în

Vremurile în care actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, conducea din inerţie, doar în virtutea legendei de competenţă asociată numelui său, filiala judeţeană a PNL par să fi apus.

După doi ani de miere acordaţi, pe încredere, de către primarii PNL din judeţ, se pare că aceştia s-au săturat sa fie figuranţi în filmul în care doar imaginea liderului contează. În baza legendei de competenţă amintite, primarii au inghiţit vreme de 2 ani, nu de puţine ori cu noduri în stomac şi cu găuri în bugetele locale, toate ordinele executive venite de la judeţ, mascate elegant şi pur propagandistic în conceptul de „protocol de colaborare”. În fapt, aceste protocoale presupun, cele mai multe (aşa cum a arătat recent şi o Decizie a Curţii de Apel Alba), transferul unor atribuţii costisitoare dinspre Consiliul Judeţean către primăriile din judeţ, însă fără sumele de bani necesare implementării măsurilor din protocoale.

Acestor nemulţumiri „mărunte” li s-au adăugat unele mai mari, cu ocazia alocării fondurilor din Programul „Anghel Saligny”, program din care Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea au cules cele mai generoase alocări. Acest fapt a produs o mare nemulţumire primarilor PNL din judeţ, suficient de mare încât, la ultima şedinţă a organizaţiei judeţene a partidului, aceştia să izbucnească destul de violent la adresa lui Bolojan.

Sursele noastre din partid relatează că intervenţia unui primar din zona Beiuşului a fost pe cât de neaşteptată pe atât de contondentă la adresa lui Bolojan, fapt nemaîntâlnit în cadrul organizaţiei. Spiritele au fost calmate cu greu de explicaţii spuse în şoaptă, algoritmul informatic de alocare fiind desemnat ca fiind cel vinovat de alocarea acestor fonduri, în care unii au fost perdanţi iar alţii mari câştigători.

Dacă la Oradea a condus Consiliul Local cu mâna de fier în mănuşă de catifea, toată lumea apropiată beneficiind de pe urma bunei imagini create în jurul numelui primarului, se pare că, din poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean lucrurile nu par a mai fi atât de simple. Ilie Bolojan, recunoscut în mediul politic local pentru incapacitatea de a negocia în beneficiul tuturor părţilor, riscă, mult mai repede decât s-ar fi putut crede, să îşi arate limitele capacităţilor politico-administrative şi în plan local. Aceste limite par a fi și cauza pentru care a fost, mai mereu, doar o propunere de „onoare” în diverse funcţii politice la nivel înalt, dar neconcretizate niciodată.

sursa: stiripesurse.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Președintele PSD Alba, Radu Tuhuț s-a întâlnit la Câmpeni cu reprezentanții comunităților de rromi din Munții Apuseni

Publicat

în

Deputatul Radu Tuhuț s-a întâlnit în cursul zilei de astăzi, 10 aprilie 2022, la sediul organizației PSD Câmpeni, cu reprezentanții comunităților de rromi din Munții Apuseni.

„Am avut o întâlnire constructivă cu o parte dintre reprezentanții comunităților de rromi din Munții Apuseni. Le-am ascultat mesajele, le-am înțeles solicitările și am ținut să le transmit gânduri bune în contextul sărbătorii Zilei Internaționale a Romilor. Întâlniri similare vor urma și în alte zone din județ”, a transmis acesta.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Ileana Valentina Boncuț aleasă președinte al Organizației Femeilor Liberale din Câmpeni

Publicat

în

În cursul acestei săptămâni, organizația de femei a PNL Câmpeni și-a ales noua conducere. Noul președinte a Organizației Femeilor Liberale din Câmpeni Câmpeni este Ileana Valentina Boncuț.

„În această săptămână, Organizația Femeilor Liberale din Câmpeni și-a ales noua conducere. La ședință l-am avut ca invitat pe Vicepreședintele PNL Alba, Nicolae Albu, căruia îi mulțumim că a fost alături de noi. Doamna Ileana Valentina Boncuț a fost aleasă în funcția de președinte a Organizației OFL Câmpeni. Sunt convins că Ileana, împreună cu echipa femeilor liberale, va lupta pentru valorile liberale. Mă bucur că avem tot mai multe membre în OFL Câmpeni. Le asigur pe colegele noastre de tot respectul și susținerea mea. Ele sunt cele cu care am făcut și facem în continuare echipă bună. Sunt cele care au dat dovadă că pot reuși orice își propun, că sunt ambițioase, inteligente și că sfatul lor este de neprețuit. Organizația Femeilor Liberale Câmpeni înseamnă Unitate, Dinamism și Determinare! Întotdeauna alături de oameni!”, a scris președintele organizației PNL Câmpeni, Dan Cristian Pașca, pe pagina personală de facebook.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni