campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Câteva sute de persoane au asistat ieri seară la sosirea Moșului, în Târgul de Crăciun de la Câmpeni

Câteva sute de persoane au asistat ieri seară la sosirea Moșului, în Târgul de Crăciun de la Câmpeni

Publicat în 22.12.2016 la ora 9:29

Serbarea pomului de Crăciun, din acest an,  s-a desfășurat ieri seară, în centrul orașului Câmpeni. La eveniment au participat câteva sute de oameni de toate vârstele, veniți să-l întâmpine pe Moș Crăciun.

Cu această ocazie, cei prezenți au putut admira decorațiunile și iluminatul festiv de sărbători, pregătite recent de Primăria Câmpeni în Piața „Avram Iancu” și în partea centrală a orașului,  dar și „Târgul de Crăciun” la care elevii Colegiului Național „Avram Iancu” și-au expus spre vânzare produsele realizate, această acțiune având un scop caritabil.

Serbarea a început în jurul orei 17 cu un Te Deum oficiat de mai mulți preoți din localitate, iar primarul Ioan Călin Andreș și viceprimarul Dorina Cristescu au ținut să aducă mulțumiri sponsorilor care au contribuit material cu aproximativ 21.000 lei pentru reușita evenimentului. Acesta a continuat cu un recital de cântece și colinde susținut de cenaclul ,,Lumină lină” din Sibiu și preotul Doru Gheaja din Alba Iulia, ce au animat prin muzica lor pe numeroși participanți.

De această dată, Moș Crăciun a venit tot cu mașina pompierilor, dar însoțit de elfi care l-au condus pe scenă prin mulțimea de copii nerăbdători și dornici să-l fotografieze. La scurt timp, cerul orașului a fost animat de un impresionant foc de artificii oferit de administrația publică locală, iar înainte de a pleca, Moș Crăciun a lăsat daruri pentru toți copiii din ciclul preșcolar, primar și gimnazial de la unitățile de învățământ de pe raza orașului.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 197 ori

Câteva sute de persoane au asistat ieri seară la sosirea Moșului, în Târgul de Crăciun de la Câmpeni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *