campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Caz șocant la Arieșeni! Un profesor de religie de la Liceul Tehnologic de Turism și Alimentație din comună ar avea un copil cu o elevă

Caz șocant la Arieșeni! Un profesor de religie de la Liceul Tehnologic de Turism și Alimentație din comună ar avea un copil cu o elevă

Publicat în 18.06.2019 la ora 20:07

Scandalul a început în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Un profesor de religie din Arieșeni a fost bănuit de faptul a întreținut relații sexuale cu o elevă, în urma cărora fata a rămas gravidă.

La vremea respectivă ar fi existat la nivelul școlii a o anchetă internă, în urma căreia profesorul a fost găsit nevinovat și cazul a fost mușamalizat.

Adevărul a ieșit acum la iveală după ce s-au făcut analizele copilului și ale tatălui. Situația este cu atât mai gravă cu cât eleva provine dintr-o casă de tip familial.

”Nu am știut de cazul acesta, am citit si eu în presă. Am sunat-o pe doamna director de la Arieșeni care la vremea respectivă nu era director, ne-a spus că nu are nicio dovadă vizavi de acest fapt. Zvonuri știa și ea, dar nu există o dovadă. Am rugat-o să caute în arhiva unității de învățământ, că ea își aduce aminte din ce povesteau colegii, că s-a făcut o comisie de cercetare în școală și că s-a ajuns la concluzia că nu e adevărat ce se aude, iar directorul de la momentul respectiv nu a mai trimis organelor abilitate, respectiv poliției datele să investigheze. Eu nu știu nimic, nu am fost informată nici de director, nici de inspectorul de specialitate, respectiv de religie, dar am rugat-o să ne trimită tot ce are vizavi de această speță și să noi o să ne autosesizăm în urma articolelor apărute în presă, să trimită datele poliției să investigheze acest caz. Nu putem sta cu mâinile în sân, trebuie să luăm măsuri. La momentul repectiv trebuia sesizată poliția de către dircetor, să investigheze, nu școala cercetează un caz de genul acesta”, ne-a declarat Marcela Dărămuș, inspectorul șef al IȘJ Alba.

”E foarte urât ce s-a întâmplat. Se pare că ar fi o certitudine. Nu știu când s-a întâmplat exact, dar a fost ceva scandal la școală anul trecut, s-a făcut o comisie și am înțeles că s-au așteptat rezultatele de la test. La noi încă nu a ajuns nimic oficial, dar lui i-ar fi venit și se pare că a ieșit că este tatăl copilului. Fata era crescută la casa de copii din Târsa, comuna Avram Iancu, nu locuia la noi în comună. Nici acum nu locuiește aici, nu știu exact unde este acum. Ea nu a făcut reclamație la poliție nici anul trecut și am înțeles că testul de paternitate a fost cerut și făcut când a fost luat copilul în plasament. Noi nu vrem, sub nicio formă, să mușamalizăm cazul. În momentul în care vom primi, oficial, rezultatul testului de paternitate, se vor lua măsuri prin consiliul de administrație al școlii”, a declarat primarul Marin Jurj.

Acest articol a fost citit de 2009 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.