campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Cea de-a doua zi a Festivalului de Folclor ”Sus, sus, sus la moți la munte” de la Câmpeni afectată de ploaie

Cea de-a doua zi a Festivalului de Folclor ”Sus, sus, sus la moți la munte” de la Câmpeni afectată de ploaie

Publicat în 17.07.2014 la ora 18:09

zile-campeni-2014-ploaie-torentialaDin păcate ploaia torențială care s-a abătut ieri după amiază în mai multe reprize asupra orașului a stricat cheful de petrecere al celor veniți în a doua zi a Festivalului de Folclor „Sus, sus, sus la moți la munte” de la Câmpeni.

Apa care s-a adunat în piață a inundat pe toți comercianții veniți la festival, iar vântul a răsturnat o parte dintre tarabele acestora, provocând câteva pagube.

Din această cauză organizatorii au desfășurat concursul de interpretare a muzicii ușoare în Casa de Cultură „Avram Iancu” și au revenit pe scena din centrul orașului numai la festivitatea de premiere ce s-a desfășurat după ora 21, când vremea a permis continuarea programului în aer liber.

Juriul exigent format din profesorul Gheorghe Burz, doamna Maria Oprea, artiștii Dorina Orlea, Valentin Mihon, Valentin Joldeș de la Ansamblul „Doina Moțului” Câmpeni a premiat cu diverse sume de bani pe toate cele șase concurente, iar câștigătoarea concursului a fost declarată domnișoara Nadia Dobra.

Seara a mai cuprins un scurt recital Jamaika, prezentare rochii de mireasă și o prezentare a unor rochii de seară, creații a doamnei Adelina Cioara din Câmpeni. Până și mult așteptatele recitaluri Mirela Mănescu Felea și Ionuț Fulea au fost din nou afectate de ploaia care a revenit după ora 22, deși mulți admiratori ai cântecului popular au rămas până la sfârșit să îi asculte și să îi aplaude pe cei doi mari artiști.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 408 ori

5.0
01

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.