campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Cei 150 de foști elevi ai Colegiului Național „Avram Iancu” din Câmpeni au participat la tradiționala paradă și la „Balul absolvenților”

Cei 150 de foști elevi ai Colegiului Național „Avram Iancu” din Câmpeni au participat la tradiționala paradă și la „Balul absolvenților”

Publicat în 31.05.2017 la ora 9:43

Câteva sute de persoane s-au adunat, ieri seară, în centrul orașului Câmpeni ca să-i admire pe cei aproximativ 150 de foști elevi ai Colegiului Național ”Avram Iancu” din localitate, tineri aranjați ca pentru ”covorul roșu”, care s-au reunit alături de foștii colegi și profesori la ”Balul Absolvenților” claselor a XII-a.

Inițial, tinerii s-au adunat în piața centrală a orașului unde au desfășurat adevărate sesiuni foto în fața primăriei și în parcul ”Avram Iancu”, au primit flori și au fost felicitați de către cei apropiați, iar apoi s-au îndreptat pe jos alături de diriginți, ca la o paradă de modă, spre Restaurantul ”Tulnic”, locul unde s-a desfășurat balul.

Ulterior, tinerii i-au așteptat emoționați cu flori și le-au cântat ”Gaudeamus” tuturor profesorilor din colegiu, iar apoi au petrecut cu toții până noaptea târziu, bucurând-se din plin că au finalizat ciclul liceal și că aceasta a fost una dintre cele mai fericite zile ale vieții.

Deoarece absolvenții claselor a XII-a urmează să susțină în scurt timp Bacalaureatul, le urăm încă de pe acum baftă tuturor absolvenților, note mari la examene și mult succes pe viitor!

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 1372 ori

Cei 150 de foști elevi ai Colegiului Național „Avram Iancu” din Câmpeni au participat la tradiționala paradă și la „Balul absolvenților”
2.7 (53.33%) 3 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.