campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Centrul comunei Bistra va fi branşat la noua reţea de apă potabilă

Centrul comunei Bistra va fi branşat la noua reţea de apă potabilă

Publicat în 01.08.2017 la ora 10:00

Primăria comunei Bistra a înaintat o adresă către APA CTTA Alba în care solicită trecerea pe noua reţea de distribuţie a apei potabile a beneficiarilor persoane fizice sau juridice din centrul comunei.

”Am primit asigurări de la conducerea APA CTTA Alba că, până la venirea iernii, se va trece integral pe noua reţea. Sunt convins că acest lucru va însemna eliminarea disconfortului din anii precedenţi. Nu vom mai avea probleme de genul: îngheţarea conductelor şi spargerea sau fisurarea lor etc., prin faptul că nu vom mai avea întreruperi în alimentarea cu apă potabilă şi nici intervenţii pentru reparaţiile pe care le presupune o reţea veche”, afirmă Traian Gligor, primarul comunei Bistra.

Lucrările de branşare la noua reţea de distribuţie a apei potabile încununează de fapt terminarea lucrărilor pe tronsonul I, tronson aferent drumului naţional DN 75, de la str. Hudriceşti (de lângă primărie) până la str. Cimitirului – str. 1 Decembrie. Lucrările vor continua cu tronsonul nr. 2, de la primărie spre intrarea în comuna Bistra dinspre Cîmpeni, iar tronsonul nr. 3 va fi de la str. Cimitirului spre intrarea în comună dinspre oraşul Baia de Arieş. Pentru ca Bistra să beneficieze de o reţea modernă de alimentare cu apă potabilă, administraţia locală a atras fonduri guvernamentale prin Ordonanţa 7/2006 privind Programul de dezvoltare a infrastructurii din spaţiul rural. Proiectul de alimentare cu apă potabilă a comunei Bistra a fost depus în anul 2007. Acesta a inclus reţeaua de distribuţie a apei, partea de captare şi partea de aducţiune. De noua reţea de alimentare cu apă potabilă vor beneficia peste 2.000 de locuitori din centrul comunei.

I.B.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 87 ori

Centrul comunei Bistra va fi branşat la noua reţea de apă potabilă
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.