campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Comunicat de presă USR Câmpeni: Primarul PSD ne-a tăiat viitorul „noaptea ca hoții”!

Comunicat de presă USR Câmpeni: Primarul PSD ne-a tăiat viitorul „noaptea ca hoții”!

Publicat în 29.11.2019 la ora 12:55

Președintele USR Câmpeni, Sorin Nicolae Trif, își exprimă regretul față de brutalitatea administrației locale în ceea ce privește modernizarea orașului Câmpeni. USR Câmpeni se opune tăierii copacilor seculari din centrul orașului și condamnă acțiunea brutală de tăiere a acestora „noaptea ca hoții”.

„Din păcate, orașul Câmpeni se îndepărtează tot mai mult de lumea civilizată și pierde orice legătură cu ideea unui oraș european, prosper și de interes în inima Munților Apuseni. Modernizarea centrului orașului trebuia făcută prin consultarea reală a comunității și prin evitarea tăierilor acestor copaci seculari care, nu reprezintă doar un parc, ci o parte din identitatea noastră locală. De 16 ani, acest primar PSD-ist distruge toate oportunitățile de dezvoltare ale orașului.

Străzile din Câmpeni sunt decopertate și abandonate, iar promisiunea gazului metan în zona s-a dovedit a fi o minciună. De asemenea, a dat dovadă de incompetență în atragerea investițiilor și a fondurilor europene. Angajările în primărie și alte instituții se fac cu dedicație pentru clientela politică, iar transparența cheltuirii banului public este decât o altă păcăleală. Acest primar nu cred că are bunul simț să demisioneze pentru binele locuitorilor. Sper că anul viitor cetățenii să aleagă un primar nou, cu o viziune nouă pentru Câmpeni, una care să readucă demnitatea orașului!”, a declarat Sorin Nicolae Trif, candidatul USR la primăria din Câmpeni.

Biroul de presă USR Câmpeni

Facebook 

Acest articol a fost citit de 514 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.