campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Corneliu Olar, deputat PNL: „Am cerut ministrului Petre Daea să rezolve problemele fermierilor și să facă ce a promis”

Corneliu Olar, deputat PNL: „Am cerut ministrului Petre Daea să rezolve problemele fermierilor și să facă ce a promis”

Publicat în 02.02.2018 la ora 11:16

La audierile ministrului Petre Daea în cadrul Comisiei de Agricultură din Parlamentul României, i-am reproșat faptul că nu a rezolvat multe din cererile gospodarilor și micilor fermieri.

Am cerut imperativ ministrului Petre Daea să rezolve problemele pe care le au producătorii agricoli cu APIA, ariile protejate, platformele de gunoi, atragerea de fonduri europene și DSVSA.

Am cerut ministrului să se grăbească cu rezolvarea problemelor pentru că deja au început penalitățile pentru subvenții și există riscul ca mulți gospodari să piardă subvențiile.
Faptul și gospodarii din vârful muntelui pot să piardă subvențiile pentru că nu au amenajată platformă de gunoi chiar dacă au doar o vacă, este o aberație emanată de birocrații din minister.

Totodată, i-am reproșat ministrului că nu a rezolvat problema cu suprapunerea ariilor protejate peste proprietățile particulare fapt care a dus la multe probleme mai ales în Munții Apuseni și în alte zone montane din țară, mulți posesori de terenuri având deja diminuate subvențiile care au ajuns la ONG-uri care și-au creionat ariile protejate abuziv, pe ascuns, fără ca primăriile și proprietarii de terenuri să fie informate.

Corneliu Olar,
Deputat de Alba

Acest articol a fost citit de 823 ori

Corneliu Olar, deputat PNL: „Am cerut ministrului Petre Daea să rezolve problemele fermierilor și să facă ce a promis”
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.