campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Corneliu Olar, deputat PNL: „Erorile apărute în lucrările de cadastru din comuna Horea vor fi corectate”

Corneliu Olar, deputat PNL: „Erorile apărute în lucrările de cadastru din comuna Horea vor fi corectate”

Publicat în 08.11.2017 la ora 12:00

Către: Parlamentul României – Camera Deputaţilor Domnului deputat Olar Corneliu

Ref: Întrebarea dumneavoastră transmisă de Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul prin adresa cu nr. 8620/MRP/28.09.2017 Stimate domnule deputat, Ca urmare a întrebării formulate de dumneavoastră, referitoare la corectarea erorilor apărute în rezultatele lucrărilor de înregistrare sistematică din comuna Horea, jud. Alba, şi înregistrată la Camera Deputaţilor cu nr. 1577A/2017, vă comunicăm următoarele: Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăţilor imobiliare din comuna Horea, judeţul Alba, au fost demarate în cadrul Proiectului privind Completarea Sprijinului Financiar acordat de Uniunea Europeană pentru Restructurarea Agriculturii (CESAR), finanţat prin împrumut al Băncii Mondiale şi continuate, după închiderea proiectului menţionat anterior, prin finanţare din bugetul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. Lucrările din comuna Horea au fost finalizate în anul 2017 prin publicarea în Monitorul Oficial Partea I nr. 159/3.03.2017, conform legislaţiei în vigoare, a Ordinului directorului general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară nr. 258/ 16.02.2017 privind închiderea vechilor evidenţe de cadastru şi carte funciară. Vă informăm că erorile apărute în rezultatele lucrărilor de înregistrare sistematică din comuna Horea au fost identificate de către specialiştii noştri, iar conducerea Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară a luat toate măsurile necesare pentru corectarea lor de către Prestator, cu ajutorul specialiştilor din Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alba, având în vedere că este încă de actualitate garanţia de bună execuţie de un an de zile de la finalizarea lucrărilor pe care trebuie să o asigure executantul, conform prevederilor contractului de servicii. Corectarea erorilor apărute va fi efectuată în conformitate cu prevederile Regulamentului de avizare, recepţie şi înscriere în evidenţele de cadastru şi carte funciară din 9.07.2014, cu modificările ulterioare, aprobat prin Ordinul directorului general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară nr. 700/2014, până la sfârşitul lunii octombrie 2017. Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene îşi exprimă, şi pe această cale, totala deschidere şi sincerul interes faţă de solicitările formulate de către membrii Parlamentului României, ca importantă resursă pentru optimizarea politicilor sale.

Cu stimă, CABINET VICEPRIM-MINISTRU, MINISTRUL DEZVOLTĂRII REGIONALE, ADMINISTRA­ŢIEI PUBLICE Şl FONDURILOR EUROPENE, SEVIL SHHAIDEH Nr.115627/17.10 2017

Facebook 

Acest articol a fost citit de 586 ori

Corneliu Olar, deputat PNL: „Erorile apărute în lucrările de cadastru din comuna Horea vor fi corectate”
1 (20%) 2 votes

Comentarii

Comentarii

2 Comentarii la Corneliu Olar, deputat PNL: „Erorile apărute în lucrările de cadastru din comuna Horea vor fi corectate”

  1. Novac Răspunde

    09.11.2017 la 21:20

    Buna seara, in ceea ce privește acest articol, doresc sa aduc la cunoștința ca sunt, pana in prezent , doar minciuni, luna Octombrie s-a încheiat , mai sunt doar doua luni din acest an, apoi probabil ca prestatorul nu va mai Răspunde de aceste erori majore efectuate… și nimeni nu a făcut nimic, nu s-a luat nici o măsura Nimeni nu spune nimic, și nici nu pare a fi vreo intenție in a corecta aceste erori cadastrale. Locuitorii acestei comune sunt disperați , nu primesc răspunsuri , li se închid ușile… sau Ba da… li se spune la batjocura sa facă alte petiții/plângeri etc… Am dorii sa aflam când și cum Erorile apărute în lucrările de cadastru din comuna Horea vor fi corectate real ????

  2. VAI DE NOI Răspunde

    11.12.2017 la 22:20

    Buna seara,am un teren in suprafata de 14375 mp adica 1,3h care mi-lau luat in cf COMPOSESORATUL com. HOREA teren mostenit de la parinti cu act sub semnatura privata din anul 1972 si acum BOLSEVICI DIN HOREA mi-lau luat ,am facut contestatie la primarie pt ami da un raspuns in legatura cu abuzul facut si nu mi-au dat nici un raspuns de 5 luni in scris,doar verbal cum ca NUL MAI POT DOBINDI ODATA TRECUT LA COMPOSESORAT …probabil nu mai este sursa de lemn in padurea comunala a-u cam epuizato dupa cum se vad muntii CHELIT-I de drujbele vasalilor din HOREA… RUSINE…RUSINE … SUNTETI MAI RAI CA-SI BOLSEVICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.