campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Cristian Pașca, președinte PNL Câmpeni: „Felicit alegătorii din Capitala Tării Moților și pe cei din localitățile aparținătoare”

Cristian Pașca, președinte PNL Câmpeni: „Felicit alegătorii din Capitala Tării Moților și pe cei din localitățile aparținătoare”

Publicat în 08.06.2019 la ora 13:04

Sunt multe motive remarcabile pentru care alegătorii din orașul Câmpeni și din satele aparținătoare, participanți la alegerile din 26 mai 2019, merită să fie felicitați.

În primul rând pentru prezența masivă la vot. La acest capitol, cu un procent de 56.65% orașul Câmpeni a ocupat locul 1 în rândul orașelor din județul Alba!

Victoria PNL la Câmpeni este cu atât mai importantă cu cât, a fost obținută în fața mașinăriei de vot a primarului PSD care a susținut o campanie agresivă, cu promisiuni și presiuni politice  Procentul de 37% obținut de PNL la Câmpeni cu siguranță era mult mai mare dacă la Câmpeni nu erau peste 500 de votanți pe liste suplimentare!

Înfrângerea PSD-ului arată clar dorința alegătorilor de bine din Câmpeni de înlăturare a dictaturii personale de tip Dragnea și a incompetenței. Cetățenii responsabili din Câmpeni, au ajuns la limita răbdării văzând cum orașul nostru a ajuns în ultimul hal, plin de gropi, proastă administrare la tot pasul, fără perspective și proiecte de dezvoltare.

Prin votul din 26 mai, Câmpeni a redevenit capitala politică a Țării Moților, ștergându-se eticheta de culoare roșie care nu avea ce căuta pe locul istoric al Eroilor Horea și Avram Iancu.

Doresc să le mulțumesc și totodată să-i felicit pe toti alegătorii care prin implicarea și votul lor din 26 mai au arătat  că PUTEREA ESTE LA CETĂȚENI NU LA POLITICIENI, IAR VOTUL ESTE ARMA CARE POATE SCHIMBA LUCRURILE ÎN BINE!

Cristian Pașca
Președinte PNL Câmpeni

Acest articol a fost citit de 1121 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.