campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Deputatul PNL, Corneliu Olar, are începând de ieri Birou Parlamentar în orașul Câmpeni

Deputatul PNL, Corneliu Olar, are începând de ieri Birou Parlamentar în orașul Câmpeni

Publicat în 07.05.2017 la ora 13:12

Deputatul Corneliu Olar și-a inaugurat, ieri, noul Birou Parlamentar de la Câmpeni, evenimentul debutând cu o slujbă religioasă oficiată de un sobor de 9 preoți.

La inaugurare au participat Ion Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba, senatorul Alexandru Pereș, deputații Florin Roman, Sorin Bumb, mai mulți lideri din conducerea județeană PNL, Cristian Dan Pașca – președintele PNL Câmpeni, consilieri locali din Câmpeni și din zona Apuseni, primarii localităților Zlatna, Bistra, Baia de Arieș, Sălciua, Vadu Moților, Horea, Roșia Montană, Scărișoara, Sohodol, Ighiu, precum și membri sau simpatizanți ai partidului.

În timpul discursurilor, președintele Ion Dumitrel a ținut să sublinieze importanța faptului că „moții au parlamentarul lor” care să le reprezinte interesele în Parlamentul României, iar deputatul Corneliu Olar, într-un discurs scurt și concis a declarat: „Vreau să creez o legătură puternică între Munții Apuseni și Parlament. Noi, parlamentarii, trebuie să fim de folos, să nu uităm pentru ce ne-au votat alegătorii, să nu uităm de credință, de  istorie și de tradiții”.

În Biroul Parlamentar care se găsește pe strada Forestierilor, lângă Ocolul Silvic „Valea Arieșului” Câmpeni și Hanul Moților –  a fost pusă și o icoană pe care deputatul Corneliu Olar a adus-o din pelerinajul pe care l-a făcut zilele trecute la Muntele Athos.

Biroul Parlamentar din Câmpeni al deputatului Corneliu Olar se deschide oficial pentru public în data de 15 mai, având orarul de luni până vineri, între orele 10-14.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 750 ori

Deputatul PNL, Corneliu Olar, are începând de ieri Birou Parlamentar în orașul Câmpeni
2 (40%) 3 vote[s]

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.