campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » DN 75 este decopertat de o lună de zile între Albac și Câmpeni și se asfaltează cu… „viteza melcului”

DN 75 este decopertat de o lună de zile între Albac și Câmpeni și se asfaltează cu… „viteza melcului”

Publicat în 03.06.2019 la ora 22:09

Drumul Naţional 75 între Albac și Arieșeni continuă să fie un coșmar pentru şoferi, după ce a fost decopertat în urmă cu o lună de zile, dar lucrările de asfaltare se fac cu… „viteza melcului”.

Precizăm că am fost nevoiți să scoatem sunetul deoarece starea drumului l-a făcut pe șofer să folosească de mai multe ori expresii dure la adresa celor care ”s-au lăudat” că vor repara drumul. Pe parcursul filmării, bărbatul spune că este nevoit să meargă cu viteza a doua pe distanțe mari, ca să nu-și ”rupă” mașina.

Nu se mai poate circula, iar drumul se deteriorează mai rău de la o zi la alta. Traficul este infernal, iar nervii șoferilor sunt puși la grele încercări, la fel și suspensiile autovehiculelor, așa cum se poate vedea și din filmul postat de un șofer, pe rețeaua de socializare.

Oficial, DN75 Albac – Arieșeni ar fi trebuit să intre anul acesta dacă nu în reparații capitale, măcar în cele de ”cârpire”.

 

Acest articol a fost citit de 728 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.