campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Doi medici specialiști tineri au ales să profeseze în cadrul Spitalului de Boli Cronice din Câmpeni

Doi medici specialiști tineri au ales să profeseze în cadrul Spitalului de Boli Cronice din Câmpeni

Publicat în 16.02.2017 la ora 17:14

De curând, echipa medicală de la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni s-a mărit cu încă doi specialiști tineri, care au venit la această instituție pentru a oferi servicii medicale de bună calitate locuitorilor din Munții Apuseni. Luând evenimentele în ordine cronologică, la mijlocul lunii decembrie a sosit doctorița Ioana Cornelia Rotaru, medic specialist radiologie și imagistică medicală, angajată cu normă întreagă de la mijlocul lunii decembrie 2016.

Cel de-al doilea doctor – Adrian Gabriel Kruppa, originar din Cugir – a sosit chiar la începutul acestui an, fiind specialist în medicină internă, în vârstă de 34 ani. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu, a lucrat 5 ani ca paramedic la SMURD Sibiu și a făcut cursuri de ecografie generală.

În timpul rezidențiatului de la Cluj-Napoca, a lucrat alături de conf. dr. Sorin Crișan, de la care a învățat foarte multe lucruri despre ecografia vasculară, această specializare devenind o pasiune. După finalizarea rezidențiatului de la Cluj, acesta a revenit la postul de la spitalul din Câmpeni obținut prin concurs în urmă cu 5 ani și a precizat că intenționează să rămână cu soția în localitate, deoarece aici a găsit oameni primitori și este o zonă foarte frumoasă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 893 ori

Doi medici specialiști tineri au ales să profeseze în cadrul Spitalului de Boli Cronice din Câmpeni
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.