campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Doi stâlpi de iluminat public din Câmpeni avariați de un tânăr din Sohodol, după ce acesta a pierdut controlul mașinii și a derapat

Doi stâlpi de iluminat public din Câmpeni avariați de un tânăr din Sohodol, după ce acesta a pierdut controlul mașinii și a derapat

Publicat în 05.01.2019 la ora 10:14

Ieri seară, în jurul orei 21.00, pe strada Horea din orașul Câmpeni s-a produs un accident auto fără victime, provocat de un tânăr șofer care conducea cu viteză mare spre centrul orașului și a derapat cu mașina într-un stâlp de iluminat public de pe trotuar.

Curios este faptul că în imediata apropiere a accidentului sunt montate din această toamnă, de către administrația publică a orașului, niște limitatoare alternative pentru reducerea vitezei și care se pare că ar fi fost ocolite cu viteză mare de către șoferul unui autoturism Audi A4, ce a pierdut ulterior controlul mașinii și a derapat pe trotuar, chiar într-un stâlp de iluminat public.

Totodată, din informațiile primite de la Serviciul Poliției Rutiere Câmpeni, șoferul vinovat a fost un conducător auto în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în comuna Sohodol, care a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ, în autoturism fiind în total patru persoane.

În urma accidentului, mașina a fost serios avariată în partea din față iar stâlpul în care a derapat autoturismul a antrenat un alt stâlp de iluminat public de pe cealaltă parte a străzii pe care l-a îndoit și l-a avariat, deoarece cei doi erau legați între ei prin firele electrice ale iluminatului festiv, amplasat de Primăria Câmpeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Prin urmare, la locul accidentului au venit echipaje de poliție, specialiști de la Electrica, pompieri militari, numeroși cetățeni precum și câțiva angajați din cadrul Primăriei Câmpeni, coordonați de primarul Ioan Călin Andreș, pentru a degaja drumul intens circulat și pentru a remedia în cel mai scurt defecțiunea suferită la iluminatul public.

Până la urmă mașina a fost tractată și apoi împinsă în apropiere pe un trotuar cu ajutorul cetățenilor, electricienii au rămas să remedieze problema iluminatului stradal, iar șoferul vinovat va urma să plătească cumva cei doi stâlpi avariați.

Acest articol a fost citit de 1870 ori

Doi stâlpi de iluminat public din Câmpeni avariați de un tânăr din Sohodol, după ce acesta a pierdut controlul mașinii și a derapat
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.