campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Dorel Corcheş – noul preşedinte al PDL Câmpeni

Dorel Corcheş – noul preşedinte al PDL Câmpeni

Publicat în 22.11.2013 la ora 12:00

corches-dorel-valerRecent, în sala de şedinţe a unui local public din Câmpeni a avut alegerea noii conduceri a filialei PDL Câmpeni, care a avut ca preşedinte interimar, din 2012, pe Ioan Viorel Sicoe, fost primar al oraşului în perioada 1996-2004.

Alegerile s-au desfăşurat în prezenţa unei delegaţii a organizaţiei judeţene PDL formată din Ion Dumitrel, Ştefan Bardan şi Marius Haţegan, iar din localitate au participat ca invitaţi câţiva membri ai filialelor locale ale PSD, PRM şi PP-DD.
Cei aproape 50 de membri locali care au participat la şedinţă au avut de ales între doi candidaţi la preşedinţia filialei locale: consilierul judeţean Gabriel Cîra, profesor la o unitate şcolară din oraşul Abrud şi Dorel Valer Corcheş, fost viceprimar al oraşului în perioada 2008-2012. După prezentarea raportului de activitate ca preşedinte interimar de către Ioan Viorel Sicoe, s-au analizat şi discutat cele două propuneri pentru funcţia de preşedinte a filialei locale. În urma votului secret exercitat de membrii participanţi, profesorul Gabriel Cîra a obţinut doar 16 voturi, iar Dorel Corcheş a fost ales preşedintele filialei PDL Câmpeni, obţinând un număr de 28 de voturi.
Totodată a fost ales şi Biroul Organizaţiei Locale a PDL care este format din vicepreşedinţii Ioan Viorel Sicoe, Gabriel Cîra, Ileana Boncuţ, Ilie Bobar, Ligia Bobar, Tudor Butnariu, Petrişor Oargă, Vivi Tomuş şi următorii secretari: Lazăr Boncuţ, George Avram, Simona Ileana Corcheş, Dănuţ Motora, Dănuţ Nicoară, Melania Bustan, Alexandra Oneţ, Eugen Furdui, Constantin Vîţ.
Dar cum orice nouă conducere ar trebui să se afirme numai prin schimbări în bine, prima realizare la nivelul acestei filiale a fost renovarea şi sfinţirea sediului PDL situat în centrul oraşului, la care a participat în calitate de invitat Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba. La slujba religioasă susţinută de preoţii Cristian Motora, Ovidiu Scrob şi Adrian Culda au participat conducerea şi membrii PDL Câmpeni alături de alţi membri din zona Apuseni.

Ovidiu CULDA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 763 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.