campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Dosar penal pentru un bărbat din Poșaga după ce a tăiat arbori, fără drept, dintr-o pădure ce face parte din fondul forestier naţional

Dosar penal pentru un bărbat din Poșaga după ce a tăiat arbori, fără drept, dintr-o pădure ce face parte din fondul forestier naţional

Publicat în 13.04.2016 la ora 13:06

taiere-arbori13 metri cubi de material lemnos, au fost confiscaţi de poliţiştii din Baia de Arieş, în urma unui control în teren. Faţă de bărbatul care a tăiat ilegal mai mulţi arbori, a fost întocmit dosar penal. 

La data de 12.04.2016, poliţiştii din Baia de Arieş, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Sălciua, au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale de arbori, pe raza localităţii Lunca Arieşului, comuna Poşaga.

Cu ocazia acestei acţiuni, la marginea Drumului Naţional 75, au fost găsiţi, depozitaţi, 22 de bușteni, de esenţă gorun, care nu a aveau aplicată marcă silvică.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 04–10.04.2016, B.C.I., de 42 de ani, din comuna Poșaga, a tăiat arborii, fără drept, dintr-o pădure ce face parte din fondul forestier naţional, situată pe raza comunei Poșaga.

Cei 13,8 metri cubi de material lemnos au fost indisponibilizaţi, în vederea confiscării, iar faţă de B.C.I. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 64 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.