campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Drumul de acces către satul Borlești a fost deblocat după circa șapte ore de muncă intensă a echipelor de intervenție

Drumul de acces către satul Borlești a fost deblocat după circa șapte ore de muncă intensă a echipelor de intervenție

Publicat în 03.12.2016 la ora 21:04

deblocare-drum-3dec-2016Drumul de acces către satul Borlești, care a fost blocat în cursul zilei de astăzi pe o lungime de aproximativ un kilometru, din cauza zăpezii viscolite care a depășit în unele zone un metru și jumătate, a fost curățat de aproximativ 30 de muncitori, pompieri și voluntari care au lucrat circa șapte ore.

Circa 60 de familii din localitatea Borlești, care aparține de orașul Câmpeni, au fost izolate, sâmbătă, aproape toată ziua. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat că 16 subofițeri și un ofițer au intervenit pentru deblocarea drumului dintre Certege şi Borleşti, care duce spre Câmpeni.

Alături de pompieri, cu utilaje și lopeți, au intervenit și șase muncitori, respectiv patru voluntari de la Primăria Câmpeni, a spus primarul acestui oraș, Călin Andreș.

Călin Andreș a declarat că zăpada a fost viscolită pe drumul de acces din localitatea Borlești, spre orașul Câmpeni, și a depășit un metru și jumătate în unele zone, circulația auto fiind astfel blocată.

Oamenii puteau circula pe jos, însă distanța dintre Borlești și Câmpeni este de circa șase kilometri, iar unii aveau nevoie să ajungă sâmbătă în oraș și au chemat autoritățile să intervină. Totodată, localnicii din Borlești se aprovizionează cu alimente din Câmpeni.

Nu au existat probleme medicale

Acest articol a fost citit de 222 ori

Drumul de acces către satul Borlești a fost deblocat după circa șapte ore de muncă intensă a echipelor de intervenție
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Un Comentariu la Drumul de acces către satul Borlești a fost deblocat după circa șapte ore de muncă intensă a echipelor de intervenție

  1. jicu de la Borlesti Răspunde

    04.12.2016 la 12:01

    Of doamne iar a surprins iarna autoritatile locale,primarului abia i se vede capul din ZAPADA de 1.5 metri care avenit si ia nebuna sa incurce alegerile,bine ca se vad cizmele pompierilor ca alfel nu am fi inteles nimic din stirea aceasta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.