campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Drumurile spre satele Buciniș și Stur, din comuna Arieșeni, vor cunoaște pentru prima dată asfaltul

Drumurile spre satele Buciniș și Stur, din comuna Arieșeni, vor cunoaște pentru prima dată asfaltul

Publicat în 11.08.2017 la ora 10:00

Primăria Arieșeni este aproape de finalizarea lucrării de asfaltare a 17 kilometri de drumuri comunale, finanțarea fiind făcută de la bugetul de stat.

Pentru reabilitarea drumurilor comunale din Arieșeni, pe PNDL 2015-2019 localitatea a primit suma de 25.089.931 de lei, alocații de la bugetul de stat. Lucrările de reabilitare a celor 17 kilometri de drumuri comunale au fost scoase la licitație la finele anului 2015. ”Este vorba de reabilitarea a 17 kilometri de drumuri comunale, de pe raza localităților aparținătoare Faţa Cristesei, Pantești, Fața Lăpuș, Stur, Dealul Bajului și Gondești. Lucrarea va fi finanțată de la bugetul de stat, banii fiind alocați pe baza Ordonanței de Guvern 28”, a explicat primarul comunei Arieșeni, Marin Jurj. Contractul de achiziții publice a presupus lucrări de reabilitare a 17 kilometri de drumuri comunale conform cerințelor tehnice din caietul de sarcini. Procentajul cheltuielilor diverse și neprevăzute este de 1.482.950 (7,84%) lei fără TVA. Valoarea estimată a contractului a fost de 20,214,460 lei. ”Suntem cu proiectul spre finalizare. Am terminat de asfaltat spre Cobleș și mai avem Bucinișul și Sturul de terminat anul acesta. Suntem finanțați în continuare”, mai explicat Marin Jurj.

N. I. T.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 49 ori

Drumurile spre satele Buciniș și Stur, din comuna Arieșeni, vor cunoaște pentru prima dată asfaltul
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.