campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Eleva Ștefania Bustan – Jeflea este câștigătoarea celui de-al șaselea premiu „Gheorghe Drăgoiu” la Școala Gimnazială Câmpeni

Eleva Ștefania Bustan – Jeflea este câștigătoarea celui de-al șaselea premiu „Gheorghe Drăgoiu” la Școala Gimnazială Câmpeni

Publicat în 19.06.2017 la ora 12:46

Deoarece a obținut cea mai mare medie generală și rezultate deosebite pe durata întregului ciclu gimnazial, eleva Ștefania Bustan – Jeflea din clasa a VIII-a A a fost desemnată câștigătoarea premiului „Gheorghe Drăgoiu”, acordat pentru al șaselea an consecutiv la Școala Gimnazială Câmpeni.

Dorindu-se ca premiul în valoare de 100 dolari americani să fie un stimulent pentru elevi, acesta este o recompensă inițiată în 2012 de Tiberiu Virgil Drăgoiu – fost elev al acestei școli, promoția 1985, actualmente profesor de fizică în New Jersey, Statele Unite ale Americii – în onoarea tatălui său Gheorghe Drăgoiu, în prezent pensionar, care a fost 44 ani profesor de fizică și 13 ani director la această unitate școlară.

La  festivitatea de absolvire a claselor a VIII-a, care a avut loc vineri, 9 iunie, a participat și profesorul Gheorghe Drăgoiu care a înmânat diploma și premiul, a felicitat-o pe eleva nominalizată și pe absolvenții clasei a VIII-a, precum și pe conducerea școlii, colectivul de cadre didactice, părinții sau bunicii prezenți la întrunire.

Dirigintele clasei, profesorul Traian Cotișel a menționat despre Ștefania că este o elevă dornică de afirmare, a colaborat cu pasiune și interes pentru inovație, a reușit să asimileze competent toate cunoștințele, respectând regulile comunicării conștiente cu logică, patos și practică. Începând din clasa a V-a, aceasta a obținut an de an premiul I pentru învățătură și purtare foarte bună, a participat la multe concursuri zonale, județene, interjudețene și naționale, câștigând premii și mențiuni la diferite discipline de învățământ. Conducerea școlii, prin vocea directorului adjunct Doina Gligor, a apreciat de asemenea premiul oferit de profesorii Drăgoiu de-a lungul anilor, mulțumindu-le pentru acest stimulent acordat celor mai buni elevi care își aduc o contribuție deosebită la creșterea prestigiului unității de învățământ.

La final, eleva Ștefania Bustan – Jeflea a precizat emoționată următoarele: „Acest premiu a reprezentat un stimulent pentru mine, de aceea țin să mulțumesc domnilor profesori Drăgoiu și cadrelor didactice din această școală, care au făcut din mine o persoană mai bună și m-au pregătit pentru etapa următoare – liceul. Consider că perseverența și ambiția m-au ajutat în formarea mea ca om. Am cunoscut atât clipe dificile, cât și momente presărate de glorie, dar am realizat că nimic nu este imposibil.”

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 656 ori

Eleva Ștefania Bustan – Jeflea este câștigătoarea celui de-al șaselea premiu „Gheorghe Drăgoiu” la Școala Gimnazială Câmpeni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.