campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » FânFest Roșia Montană 2013 – programul evenimentului

FânFest Roșia Montană 2013 – programul evenimentului

Publicat în 14.08.2013 la ora 9:15

FanFest2013Cea de-a opta ediție a evenimentului inițiat în anul 2004 de către Asociația Alburnus Maior în colaborare cu alte organizații reunite în Campania Salvați Roșia Montană, se va desfășura în perioada 15-18 august. El a fost prefațat de o serie de PRE-event-uri în Timișoara, Cluj, Satu Mare, București, Alba Iulia, Iași, Viena și de “Marșul de Solidaritate cu Roșia Montană” care a început în data de 7 august, ora 9, în Piața Unirii din Cluj Napoca și s-a finalizat în data de 12 august în Piața Veche din Roșia Montană, sosirea la punctul final înregistrând totuși un număr mic de participanți.

Programul festivalului din cele patru zile este unul foarte încărcat și cuprinde ateliere artistice și demonstrative, spectacole de teatru, proiecții de filme documentare, expoziții, forumuri, tururi ghidate, prezentări literare, concerte de muzică, ateliere de călărie pentru începători, întâlniri publice și conferințe, târguri țărănești și handmade, activități recreative, chiar și programe speciale pentru copii, toate acestea fiind organizate pe reduta FânFest de lângă Tăul Țarinii dar și în alte locații din centrul comunei.

Formațiile care vor cânta pe scena redutei în primele trei zile ale festivalului sunt Zadar, Luna Amară, Aria Urbană, Celelalte Cuvinte, Implant Pentru Refuz, Burning Tables, Sky Swallows Challenger, Mushroom Story, Methadone Skies, Shadowbox, Kaleidonescu, Trei Parale, Justice Nowhere, Theory Of Mind, Omu Gnom, Altar, Norzeatic & Avant’n’Gard, Travka, Blanoz, iar mai mulți DJ vor întreține atmosfera de după miezul nopții până spre dimineață.

Sâmbătă, 17 august, la ora 7 va începe Maratonul Recunoștinței pentru Roșia Montană, cu plecare din centrul comunei, de la primărie.

Programul din ultima zi cuprinde Turul Satului și al Bisericilor, Turul Cianurii, The English Tour, Marea Adunare de la Roșia Montană din Piața Veche între orele 11-13, iar între activitățile recreative se regăsește și Zborul în tandem cu parapanta.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 427 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.