campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Firmă austriacă amendată cu 50.000 de lei pentru organizarea unui raliu offroad într-o zonă protejată din Munții Apuseni

Firmă austriacă amendată cu 50.000 de lei pentru organizarea unui raliu offroad într-o zonă protejată din Munții Apuseni

Publicat în 18.10.2016 la ora 11:21

raliu-offroadO firmă austriacă, care a organizat un raliu offroad în Munții Apuseni a fost amendată cu 50.000 de lei, pentru că aria unde acesta a avut loc este protejată, austriecii spunând că nu erau la curent cu acest lucru.

Comisarii Gărzii de Mediu Oradea au fost sesizaţi de mai multe ocoale silvice care au fost traversate de maşinile de teren, dar şi de localnici şi de custodele ariei protejate.

Aceştia i-au amendat pe organizatori, o firmă din Austria, cu suma de 50.000 de lei pentru că au intrat prin mai multe arii protejate.

Reprezentanţii companiei le-au spus comisarilor că nu au ştiut că au nevoie de acordul custozilor acestor arii protejate. Ei aveau doar un aviz de la Romsilva, care le dădea dreptul să folosească drumurile forestiere.

Aceasta nu este singura amendă de acest fel dată de Garda de Mediu. În primăvara acestui an, comisarii au mai amendat organizatorii unui concurs moto care s-a desfăşurat în rezervaţia Codru Moma, tot fără acordul custodelui.

sursa: digi24.ro

Acest articol a fost citit de 194 ori

Firmă austriacă amendată cu 50.000 de lei pentru organizarea unui raliu offroad într-o zonă protejată din Munții Apuseni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.