campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » FLASHMOB organizat de Ziua Națională a României, la Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni

FLASHMOB organizat de Ziua Națională a României, la Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni

Publicat în 02.12.2017 la ora 22:46

Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni a organizat pe terenul de sport al școlii o aniversare deosebită a Zilei Naționale a României, la care au fost antrenați toți profesorii și cei aproximativ 700 de elevi ai școlii.

Purtând plăcuțe roșii, galbene și albastre, elevii au format conturul tricolorului pe terenul de sport și au fost rostite discursuri dedicate acestui moment de către conducerea școlii, de președintele Consiliului Elevilor și reprezentanții provinciilor care au realizat Unirea.

După ce s-a intonat Imnul National al României, a urmat momentul inedit al manifestării: un flashmob realizat pe versurile melodiei cenaclului „Flacăra” – „Trăiască libertatea, trăiască Romania” – în care au fost angrenați toți elevii și cadrele didactice, acesta fiind realizat sub atenta îndrumare a profesorului Sanda Bold.

”Această idee de a serba Ziua Națională a României reprezintă o premieră pentru o unitate de învățământ din Apuseni. La finalul manifestărilor toți participanții au colindat ,,Trei păstori”, marcând în acest mod și intrarea în sezonul sărbătorilor de iarnă.” au transmis reprezentanții Colegiului Național ,,Avram Iancu” Câmpeni.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 65 ori

FLASHMOB organizat de Ziua Națională a României, la Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.